Young 0 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 W tej akcji chodzi o to żeby kupować zdrowy pokarm dla swojego pupila i właśnie mam pytanie Jakiej firmy jest ten pokarm czy coś no bo nie kapce nic z tej akcji :| Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Ja kupuje pokarm z Vitapolu :) Polecam :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Ja też Vitapol kupuje, ale w akcji Zdrowi Pupila kupuje się karmę Zuzala i Herbal Pets. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 NOm fakt w akcji bierze udział Zuzala i Herbal Pets :P hheheh Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 A u mnie w zoologu nie ma tych karm :sly: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 a u mnie są:D i dobrze zawsze możesz poprposić sprzedawce w zoologicznym o dostarczenie karmy itp z tych firm ja tak zrobiłam i mam:D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapq 0 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 a u mnie są:D i dobrze zawsze możesz poprposić sprzedawce w zoologicznym o dostarczenie karmy itp z tych firm ja tak zrobiłam i mam:D Nieprawda, u mnie w mieście nigdy nie było Herbal Pets i nie będzie xD ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort... i KEBAB w twarz !! (spleśniały) edit: znowu problem z "nie" xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Wspołorganizatorem akcji jest firma HerbalPets, ale sama akcja mówi ogólnie o zdrowym żywieniu i jej celem nie jest reklamowanie firm... Herbal Pets i Zuzala to znakomite firmy, aczkolwiek nie zmuszamy do kupowania tych produktów (do was nalezy wybór czy chcecie, żeby wasz zwierzak miał wszystko czego potrzebuje, czy ma sobie ot poprostu być dla ozdoby). Przez akcję chcemy podkreslić jakie jest ważne dawanie gryzoniom warzyw, owoców i karm dobrych firm, a nie kupowanych na wagę np. na targu obwoźnym (z takimi tez się spotkalam)... "Na zwasze jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś" [Antonie de Saint-Exupery] (czy jakoś tak ;P), dlatego kupując zwierzak, musimy liczyć się z kosztami jego utrzymania i zapewnienia mu odpowiedniej opieki zarówno medycznej jaki i ogólnej... Gryzonie sa bardzo podatne na choroby spowodowane złym zywieniem i to własnie dlatego powstała ta akcja! Nie chodzi o firmy, tylko o zdrowie naszych PUPILI... ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 A Vitapol jest dobrym pokarmem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Jest jednym z najlepszych :) Ja zawsze kupowalam i nic takiego neipokojacego tam nei zauwazylam :) Zawsze kupowalam w pudełku, teraz kupiłam na wage w zoologu, ale to tez ejst z Vitapolu, a łatwiej jest tez zoabczyć, czy gdzieś nie ma larw, bo w zoologu Ci pudełka otworzyć nei pozwola ^^ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Dobra ale nie będę chomika trzymał non-stop na ziołach (HP) Chodzi mi o karmę podstawową...:P A ta firma Zuzala to ona też ma wszystko z ziół Bo ja jak narazie kupuje kubełki MEGAN :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Jest jednym z najlepszych :) Ciekawe skąd ten wniosek. Może dlatego, że mają kolorowe pudełeczka, ładnie opakowane? Słuchajcie, taka jest prawda, że tylko HP i Zuzala ma zdrowe pozywienie. Inne Megan i Vitapol są to po prostu rzeczy "chemiczne". Barwione, sztucznie produkowane. Lecz zdarza mi się dać kolbę z Vitapolu. Poczytajcie na innych forach o tych firmach (Vitapol). Najlepsze wzięcie na koszatniczka.org ma firma Dako - Art. Ja również uważam że jest to firma bardzo dobra. ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Czyli Vitapol jest zły, czy dobry, bo już sam nie wiem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Mnie tam nie obchodzas te kolorowe rzeczy :P Poprosty mi się zdaje, ze produkty HP są przereklamowane, bo tez keidys mialam ich produkt i niczym sie nei wyrozniał, chyba tylko ceną :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 14 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 No dobra następnym razem kupie Dako-Art :D Ale HP z ziółek najlepsze :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Dako -Art prawde mowiąc pierwsze słysze ale u mnie w tym misteczku to nic nie ma:| Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Dako - Art produkuje karmy uzupełniające dla gryzoni, tj. dropsy, biszkopty itp... Moim zdaniem ta firma jest bardzo dobra, bo produkty tejże formy bardzo mojemu chomikowi smakują. :-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Moim zdaiem najlepsze pokarmy sa firmy Versa-Laga (czy jakoś tak), uwielbiam je! No niestety sa one dośc rzadko spotykane xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 hmmm... muszę się wybrać gdzieś do jakiegoś większego mista i się zaopatrzyć troszkę:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allo 253 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 ja kupuję mojemu chomisiowi tylko karmę z Herbal Pets Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 18 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 ja kupuję mojemu chomisiowi tylko karmę z Herbal Pets Nie kupujesz pokarmu podstawowego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allo 253 Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 Jasne że kupuję. w poprzednim poście mówiłam o dodatkach. :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 z HP mam tylko ziółka z jodem ;);) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śliwa 2 Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 Cały problem przyjaciele polega na tym, że nie wiecie które produkty Herbal pets najbardziej lubią chomiki... I przewaga Herbal pets nad innymi jest taka, że chomiki pomagały nam ustalać receptury produktów dla nich... szczególnie, że mam swoje dwa ulubione dżungarki... Przypominam raz jeszcze najbardziej ulubione przez chomiki produkty Herbal Pets: Mieszanka Nasion Gryzonie Karma ziolowo-warzywna Chomik (NOWOŚĆ specjalnie dla chomików - zdjęcie produktu na stronie HP) Chipsy naturalne Gruszka Zioła i warzywa Zioła z joden Gryzonie Zioła podstawowe Chomik Chipsy naturalne - Szparag Chipsy naturalne - Jabłko Owoce tropikalne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi