Maniek148 0 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Mam pytanie. Jakie są stopnie wtajemniczenia i ile postów wymagają? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Napisze same stopnie wtajemniczenia, bez ilości postow bo zacznie się spam, żeby tylko osiągnąc wyższy poziom... Przybysz Nowicjusz Zglądacz Początkujący chomikomaniak Chomikomaniak Początkujący żwirek (zaszczytna ranga xD) Żwirek Zaawansowany żwirek (a tutaj żwirek już oznaczony xD Ambitne xD) Zjadacz drewienka Przyjacie chomików Chomikowy Anioł Stróż I to by bylo na tyle, jakies dziwne te rangi - trzeba coś z tym zrobić xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 8 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Dzięki wielkie. Za takie coś pójdzie pochwała? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 DObrze ze napisalas, przynajmnei teraz juz nie edzie trzeba kazdeemu pisac osobno :P Mi sie tam rangi podobają :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapq 0 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 Dzięki wielkie. Za takie coś pójdzie pochwała? To tylko od ciebie zależy xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 czyli że początkujący żwirek tylko osoby zasłużone a po chomikomaniaku żwirek?;> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 Co się czepiacie? Fajne są te rangi o żwirkach coś :D Można sobie o lecie pomarzyć :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 21 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 heheh;) mi się bardzo podobają;P tak samo;P kiedyś widziałam takie fajne też rangi ale te sa dużo lepsze;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adi17 0 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 Nie trzeba ich zmieniać . Te są fajne . :-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 22 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2006 No też to powiedziałam... mi się podobają;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 początkujący żwirek jest zaarz po Chomikomaniaku :) Nie ma tu jakiegos wyjątku, a poprostu jest zaszczytna, no bo z czym ci sie kojarzy żwirek? :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 achaś to takie coś ;);) dfobrze wiedzieć ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blue_Wolfy 0 Napisano 16 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Ciekawe :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johana 0 Napisano 16 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2007 sa bardzo fajne!! najbardziej podoba mi sie "zjadacz drewienka" roftl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewcia1912 0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Ile trzeba mieć postów do poziomu Początkujący chomikomaniak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wika141 1 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 nie pamiętam dobrze, ale ok 150 chyba... Mi się te rangi bardzo podobają :) bo na niektórych forach to po prostu takie nudne nazwy i bez kolorów... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 No rangi są super. Mi się najbardziej podoba: chomikowy anioł stróż. Początkującym chomikomaniakiem jest się tak jak napisała wika141 chyba po 150 postach. Tobie troche brakuje roftl . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wika141 1 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 ale nie widziałam nikogo z rangą "chomikowy anioł stróż"... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 6 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Ja też nie.. Ale _Chomusia_ ma przyjaciela chomików... Ja dąże do chomikowego anioła stróża :) Ciekawe i fajne te rangi! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wika141 1 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Też będę dążyć do najwyższej rangi :D Ciekawe czy się uda.... :| Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patrycja4 0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Nie no mi tak samo się te rangi podobają. I nazwy też są super. Chociaż mi na tym tak strasznie nie zależy. Jak chce coś napisać to piszę jak nie to nie :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Też nie widziałem chomikowego anioła stróża. Ciekawe jaki kolor.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamaster 0 Napisano 17 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2007 A czy te rangi są takie ważne? Co za różnica czy masz przyjaciela chomików czy Początkującego chomikomaniaka? Wydaje mi się, że niektórzy 'na siłe' piszą posty aby tylko szybciej mieć wyższy poziom. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewcia=) Napisano 18 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2007 Super są rangi!! Ja jestem początkującym chomikomaniakiem!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewcia1912 0 Napisano 28 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2007 ile trzeba postów do poziomu chomikomaniak Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi