Maniek148 0 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Napisałem dość dobry artykuł o zabawach z chomikiem, bo wiem że na portalu takiego niema, więc pomyślałem sobie, że by się przydał. Więc moje pytanie brzmi: Gdzie mam ten artykuł wysłać? Proszę o szybką odpowiedź. Ehhh... poprawiłam błąd ort. Batonikowa Wampirka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 do mnie... na PW lub na maila aguska222@autograf.pl to ja ocenie czy jest dobry xD A potem porozmawiamy o umieszczeniu go na portalu... Od treści merytorycznej glównie jestem ja (redaktor naczelny), i to ja sprawdzam jakość tekstow, ew. je betuje (a po mnie betuje Ola) i następnie przekazujemy wyżej xD Nie wszytskie teksty będą umieszczane na portalu, chyba, ze sa dobre i niczego im nie brakuje :) jeśli są jakies braki to napisze do autora z moimi koncepcjami i dam do skorygowania, jeśli zalezy to skoryguje xD Wiem, ze wredna jestem, słysze to prawie codziennie, ale cóż zrobić? ten typ tak ma (i jeszcze humor tez nie dopisuje :/) PS. Sorry za literówki i blędyy, ale klawiatura mi sie psuje i mam wszystkie literki nie tam gdzie powinny :/ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 8 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 Więc wyśle na maila, ty sprawdzisz i dasz mi odp tak? Ehhh... poprawiłam błąd ort. Batonikowa Wampirka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 tak, tzn. jeszcze skonsultuje to z Maksem, ale raczej jak ja nie będe mieć zastrzeżeń to i Mike będzie za xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 8 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2006 ale raczej jak ja nie będe mieć zastrzeżeń to i Mike będzie za xD Taka pewna jesteś ? :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 ale raczej jak ja nie będe mieć zastrzeżeń to i Mike będzie za xD Taka pewna jesteś ? :) A mam być szczera? Taaak xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 Hmm, bounty ma dar przekonywania, wiec napewno bedziesz za, nawet tego nei wiesz xD Hihi.... no ma się w końcu ten talent, nooo xD Buhahaha... ja bredze, ale to się zdarza xD Lekarza! lekarz i kaftan bezpieczeństwa jest mi potrzebny xD Brrrr... Wampirka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 11 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Batoniku! Halo! Już 2 dni temu wysłałem i nie ma dalej odpowiedzi! Halo! :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 A Batonik nie ma czasu narazie sprawdzić i nie spodziewaj się tego przez najbliższy tydzien bo do szpitala idę, a tam neta nie ma... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 11 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 No nic... Poczekam... A co Tobie jest? To coś poważnego? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 11 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2006 Bounty, a co Ci tam sie stalo, ze do hispitalka sie wybeirasz? No bo chyab nie an głowę, nie (mam nadzieje, ze tego zle nei odbierzesz :P) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 He he nie na głowę, narazie w tym kierunku nie wykryto u mnie skrzywień xD A problemy z nerkami mam i sobie idę wypocząć oraz ponabijac ocen xD Hihi... ja regularnie jestem w szpitalu, a teraz najpawdopodobniej będe na oddziale z kumpelą z klasy czyli tak sympatycznie xD Łee. Sympatycznie to będzie, jak pojadę do twojego miasta i specjalnie tam sobie coś złamię. Trafię do ciebie na oddział i będziemy terroryzowac cały szpital skradzionymi skalpelami! XDDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 12 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Życzę powrotu zdrowia. Wyślę mój artykuł mike'owi. Może On załatwi to szybciej :) . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Nom, ale to chyba powinni obydwaj admini zoabczyć :) No bo na tym forum to przynajmniej mi sie zdaje, ze Bounty sie najbardziej zna ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 13 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2006 Maniek mike raczej szybciej tego nie załatwi, wręcz przeciwnie xD Od treści merytorycznej jestem JA xD (i Ada, ale teraz jej nie zastaniesz xD) Prześlesz to Maksowi, to on najprawdopodobniej prześle mi do sprawdzenia i wyrażenia swojego zdania, a o poprzedniej wersji dzieła powiedziałam ci co myśle, i chyba zbytnio nie jesteś z mojej opini zadowolony (no coooo? miałam być szczera)... Poprawisz, troszkę pomyślisz to wróć, a wtedy dopiero pogadamy o opublikowaniu go, jak już wspomniałam BYLE CZEGO nie publikujemy, może dla was to dziwne, ale my sobie cenimy dobre i fachowe informacje, a i cenimy nasz kochany dobytek i chcemy coś nim reprezentować... Ufff.....ale mnie wzieło dzisiaj na wyrażanie własnego zdania, znowu wpadne przez to w kłopoty (wystarczy, że już babce z matematyki dzisiaj podpadlam :/ F***, no to będe miała fajny przeryp.... :/) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Tak gdzieś przed świetami pojdę zrobic wywiad do weta, wprawdzie bedzie on taki ogolny o zawodzie, ale zrobie tez pytanka związane z chomikami i potem wam go moge przeslac :) A wywiad ide robic, bo do gazetki szkolnej jest potrzebny :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 żebyś przypadkiem znow nie kopiowała:P hehe Pilnuj się :):) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 Zrób, jak chcesz. Tylko pamiętaj, że pytania mają być na poziomie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 18 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2006 Ciekawe skąd mam to kopiowac :P To ma być wywiad do gazetki szkolnej :P No a wogule postaram się załatwić wywiad, a to ma być wywiad ogolnie o zawodzie weta, o tym jakei zwierzaki najczęsciej przychodzą itp :) Przy okazji zadam mu kilka pytań dotyczacych chomików, ale chciałabym was jeszcze prosić, jakie pytania mogłabym zadać? Poprostu chcę wypytac go o to, czego wy byście chcieli się doweiedzieć :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi