Angelo 39 Zgłoś Napisano 16 Grudzień 2011 Więcej informacji na stronie konkursowej: http://konkursy.e-chomik.eu/swiateczny-konkurs-fotograficzny-magia-swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MartaPasek 13 Zgłoś Napisano 16 Grudzień 2011 Jak trzeba umieścić tą kartkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 16 Grudzień 2011 Tak, by był widoczny napis na kartce, a ona sama by nie zasłaniała najważniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Buuu jeszcze chomiczka nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StanisławSulica 153 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Jutro biorę chomiki, żonę i działamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 To konkurs już można uznać za zakończony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxPusiaxx 341 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 czemu? A to na tle tej kartki trzeba zrobić zdjęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenka1 28 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Nie na tle, tylko musi kartka być w widocznym miejscu. Po to, żeby było wiadomo, że zdjęcia nie wzięłaś z Internetu. Ja być może wezmę udział, ale to nie na 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxPusiaxx 341 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 czyli trzeba ja wydrukować,czy można tylko napisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenka1 28 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Pewnie jak wolisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Ponieważ Stanisław robi supcio zdjęcia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyrut. 53 Zgłoś Napisano 17 Grudzień 2011 Ja też spróbuję. : )) A można dać tą samą fotkę do konkursu Chomiki w obiektyiwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Neferet 4 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Ja jak zwykle nie wystartuje, bo Bella nie potrafi usiedziec w miejscu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paryzanka 735 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Łaaa w końcu jakiś konkurs. No to coś wykombinujemy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxPusiaxx 341 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Ponieważ Stanisław robi supcio zdjęcia :lol: A Stanisław to zawodowy fotograf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Wiem to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sulicowa 5 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Pomysłów sporo, tylko żeby nasi modele zechcieli pozować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najka 245 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Kartka to średni pomysł. Znamy przecież nasze chomiki. :) Poza tym ciemny chomik + kartka = chała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Trochę kreatywności najko. Czy gdzieś jest napisane, że kartka ma zasłonić pół widoku i chomika, i że koniecznie musi być śnieżnobiała? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Losia 42 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Ja na pewno biorę udział. Muszę się postarać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Zapraszamy serdecznie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najka 245 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 (edytowane) Robiłyśmy wczoraj pełno fotek chomikom Pampi i Haidi Risy. W scenerii jak najbardziej świątecznej. Fotki są świetne, jednak bez kartek. Jest banalny i bardzo prosty sposób na stwierdzenie oryginalności fotek; stosuje się go forach foto. Oprócz fotki do zamieszczenia wysyła się również oryginalny plik z aparatu, w jpg wystarczy. EXIF wszystko powie. :P I żadna kartka nie jest potrzebna. Edytowane 18 Grudzień 2011 przez najka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzwoneczek 293 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 W rzeczy samej bardzo prosty sposób, wystarczy sobie nawet zainstalować wtyczkę do przeglądarki internetowej i sprawdzić go z samej poczty bez ściągania zdjęć na dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 Trzeba będzie się nad tym zastanowić, ale raczej od przyszłego razu. Są osoby, które już przysłały nam swoje zdjęcia zgodnie z obowiązującym regulaminem, i byłoby wręcz nie fair w stosunku do nich zmienianie go w trakcie konkursu. Fajnie jest po jakimś czasie oglądać te zdjęcia, jak od razu z kartki wiadomo jaka była okazja. Oczywiście wiem, że nigdy nie dogodzi się każdemu, dlatego proszę o wyrozumiałość i dostosowanie się do regulaminu wszystkich tych, którzy startują w naszym konkursie. Sposobu musicie mnie nauczyć, bom cienias w tych sprawach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najka 245 Zgłoś Napisano 18 Grudzień 2011 To może zróbmy ten rok przejściowy? Ci, co już wysłali, niech mają z kartkami, a reszta do wyboru? Naprawdę są fajne fotki, a powtórzyć nie ma jak. Po prostu nie ma czasu już na kolejne spotkanie, pichci się i piecze. A fotki robiłyśmy z myślą o konkursie... Ja ostatnio bywam rzadko i wybiórczo, o konkursie dowiedziałam się od dziewczyn. Sposobu nauczyć możemy w 3 minuty. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach