Boleena 26 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2011 CAVALIADA Mamy tutaj na forum bardzo dużo 'koniarzy', także zapraszam do Poznania na targi jeździeckie CAVALIADA 8-11.12.2011 ;) Bywałam na tej imprezie wiele razy i powiem szczerze, że organizacja coraz lepsza :D Dużo pokazów i konkursów - moim faworytem jest zawsze Potęga Skoku [w tym roku także pokaz arabów z Janowa Podlaskiego!], no i targi, targi i jeszcze raz targi - oferty sklepów z całej i Polski i nie tylko, sprzęt jeździecki, wszystko dla jeźdźca, pasze, biżuteria, do wyboru do koloru :) Wybiera się ktoś? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krecik 98 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2011 Bardzo chętnie ale niestety czasu brak... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grala 30 Zgłoś Napisano 28 Listopad 2011 Kurczę trochę daleko . :( Ale z chęcią bym przyszła. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuna 0 Zgłoś Napisano 26 Grudzień 2011 (edytowane) Cavaliada wypadła zdecydowanie dobrze. Pomimo niefortunnej podróży PKP i sporego opóźnienia, jestem zadowolona. Uważam że w tym roku zawody wypadły pomyślniej niż ubiegłoroczne. Miejmy nadzieję aby już zawsze szło w tym kierunku i żeby przyszłoroczne zawody były jeszcze ciekawsze. Ogólnie zdecydowanie imprezka wypadła na +. Edytowane 26 Grudzień 2011 przez Nuna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boleena 26 Zgłoś Napisano 26 Grudzień 2011 Uważam że w tym roku zawody wypadły pomyślniej niż ubiegłoroczne. Haha, no raczej - w zeszłym roku Potęga Skoku miała 2 godziny opóźnienia, a w tym roku było punktualnie :P Zawiódł mnie strasznie pokaz arabów - spodziewałam się czegoś większego i efektowniejszego... wydaje mi się też, że w zeszłym roku była większa oferta na samych targach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alexandra 119 Zgłoś Napisano 26 Grudzień 2011 Dziś w TVP Sport była relacja z targów . Na moje szczęście załapałam się na końcówkę ; / Niemniej bardzo lubię wszystko co z końmi związane , widziałam skoki i te piękne konie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach