Batonik 10 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Dzieki użytkownikowi naszego forum, który ze względów bezpieczeństwa nie chce podac swojego nicku do wiadomosci publicznej, policja namierzyła i zlapała naszego drogiego Szczura Zabójce :) Tutaj macie link do artykułu na temat tego poj*** http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3593294.html Mam nadzieje, ze to dobra wiadomośc i wszystkich uszczescili? Myśle, ze będzie to przestrogą dla innych psychopatów :D Pragnę w imieniu całego portalu także podziękowac osobie, która w tej sprawie interweniowała oraz gazetom dzięki którym zajela się tym policja :) Jak widzicie wasze wiadomosci "trzeba coś z tym zrobić" zostały wysłuchane, a sprawa toczyła się już od jakiegoś czasu (tygodnia?)... Pozdrawiam Batonik :) A tutaj jeszcze forum gazety z ciekawymi komentarzami :) http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=47999259 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapq 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 xD Ja też miałem na psy zgłosić ale by mnie wyśmiali ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 To on? Czy sobie batoniku jaja robisz? ;p Hmmm... jajecznice dopiero na kolacje będe mieć, teraz jadłam...nic nie jadlam xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Nareszcie go złapali... Ta dziw*a mam nadzieje że nie będzie już robić nikomu krzywdy. I niech mu dożywocie walną albo chociaż 8 lat żeby przemyślał to co zrobił Dlaczego 8 lat? Bo wątpie żeby on myślał tak jak my więc dajemy mu czas :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexis 1 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Super wiadomość, może już nie zrobi krzywdy żadnemu chomikowi :). Ciekawe jak brzmi nick tego kogos :P. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapq 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 bazyl turbomuczacz :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 DLA ROBORKA " użytkownikowi naszego forum, który ze względów bezpieczeństwa nie chce podac swojego nicku do wiadomosci publicznej" Nie umiecie czytać? Nie wasz interes kto to jest :/ I prosze was nie strajcie sie dośc do tego kto był tym użytkownikiem, gdyż nie wiadomo czy Bazyl nie miał kolegów, a kazde podejrzenie na jakąkolwiek osobe może być niebezpieczne! Nie wiadomo do czego tacy psychopaci są zdolni! Rozumiemy się? :/ Powinniście się cieszyć, ze go zlapali... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 1 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Oczywiście Batoniku, że się cieszymy. Jedyne co mnie przeraża, to fakt, że zabił tyle bezbronnych zwierząt, a na dodatek może istnieć grupa takim "zabójców" ;( oby nie .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kriser 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Prawdopodobnie wystąpimy o miesięczny areszt dla Adama D. Z przesłuchania wynika, że mógł popełnić także przestępstwo zagrożone wyższą karą - mówi Biedziak. Zarzut dręczenia zwierząt może zostać też postawiony dziewczynie Adama D. Krótki areszt dostał mam nadzieje, że będzie więcej i ta jego dziewczyna, która na to patrzyła(kręciła) dobrze, że też zostanie Ukarana ! Dziękuje Temu komuś kto poszedł na Policje :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SwEeT_aNiOłEk* 2 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Boże ale się ucieszyłam!!! DObrze mu, że go złapali! Teraz jemu by się przydało wyrządzić taką krzywdę jak on zwierzętą! A ta jego dziewczyna to jakaś***** ze się na takie coś godziła ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiki 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 w ogóle jak mozna torturowac zwierzeta? najchetniej to bym sama 'pobawila sie' takimi głupimi ludźmi, o! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darod 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Dobrze że go złapali!!! Tylko szkoda mi tych biednych chomiczków!!! :down: Moim zdaniem te dwa lata więzienia które mu grorzą to za mało!!! Powinien dostać dożywocie!!! (nawet w telewizji pokazali) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapq 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 W Polsacie normalnie xD! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darod 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Powinni go kroić i solić!!! :mad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexis 1 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Powinni z nim zrobić to samo co On robił z tymi bezpronnymi zwierzaczkami :(. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 W Polsacie normalnie xD! I przed chwilą w TVP :) Ale czubek. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SwEeT_aNiOłEk* 2 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 No pokazywali! A wyście nie wierzyli. Znaczy robor. Dobrze mu tak! On podobno szczurom tez oczy wyrywał ;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nataloo 1 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 jak to dobrze że go złapali uf ulżyło mi że już nigdy więcej nie zrobi żadnemu zwierzakowi krzywdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darod 0 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Za pare lat go wypuszczą!!! I w tedy moim skromnym zdaniem zacznie sie od nowa, tylko pewnie na jakimś innym zwierządku!!! np. na szczurach, przeciesz to przez nie trafi do pudła!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Tutuaj jeśli ktoś chce jest kawałek "Wydarzeń" - w roli głownej Bazylek xD http://wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8 ... caid=12444 Nie jest mi go ani troszkę żal... teraz to ja mam sadystyczne myśli xD :| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 no ja tez dzis na onet.pl zauazylem artykul o tym! Nareszcie go zlapali, koles ma za swoje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Fajnie, że się ktoś tym zajął. Ma dupek za swoje. W telewizji było? Nie widziałam, a szkoda, bo chętnie popatrzyłabym, jak skamle. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 10 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Oluś link do "Wydarzenia" polsatu jest powyżej w którymś moim poście ;P Co jeszcze znalazlam, ale ten tekst jest tylko dla osób MOCNO interesujących się sprawą bazyla i jej 'rozgalęzieniami' :) PiS: Centrum Dobrych Mediów ochroni młodzież PiS liczy na konsensus w sprawie projektu ustawy o ochronie małoletnich przed szkodliwymi treściami prezentowanymi w środkach masowego komunikowania. Projekt PiS, który zakłada m.in. powołanie Centrum Dobrych Mediów, trafi w środę pod obrady Sejmu. "Polska tą ustawą dołączy do państw UE, które już mają tę ochronę na wyższym poziomie" - powiedział we wtorek na konferencji prasowej w Sejmie Tadeusz Cymański (PiS). Podkreślił, że jest przekonany o tym, że ustawa zostanie przyjęta przez wszystkie kluby. Cymański zaznaczył, że pomysł ograniczenia przemocy w mediach spotykał się dotychczas z wielorakim sprzeciwem. Tymczasem - jak mówił - udowodniono, że przemoc w mediach zwiększa szansę na to, że dzieci mogą w przyszłości zejść na złą drogę. To też jest aluzja do naszego drogiego bazylka i userowi, który to zgłosił :) Wiem to z tego, ze członek PiSu byl dzisiaj w TVN24 i przypadkiem Turbośmiecia poprał słusznośc ustawy Podkreślił też, że PiS nie zamierza tworzyć drogiej superinstytucji, jak niekiedy jest interpretowane powołanie Centrum Dobrych Mediów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 1 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Gdyby mu zrobić to, co on robił chomikom, czy naet innym zwierzątom, to chyba trzeba go sklonować. Tyle zwierząt pozabijał. 2 lata?! Przecież to normalne zabójstwo, co z tego, że swierzęta, ale morderstwo!!! A czy ten film z tego linku "Wydarzenia" pokazuje coś...strasznego? :/ już się po prostu przewrażliwiam :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 5 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Ten link nic nie pokazuje... Może zrobie coś....z Bazyliszkiem. Np. jakiś avatar czy coś ale to jak będe miał czas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi