Marel 4 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Z powodu, iż moja siostra nieoczekiwanie kupiła mieszkanie w bloku i przeprowadzamy się, moja mama zarządziła skrócenie liczby moich zwierzaków. Miałam wybór, albo szczury, albo chomiki. Błagania na nic się nie zdały, coś musi zniknąć. Z bólem wybrałam moje szczurze stadko, a oddać muszę moje miesięczne chomiczki. To jest o tyle bolesne, że mam je około tygodnia. Mogę je zatrzymać pod warunkiem, że przeprowadzę się wraz z nimi na wycieraczkę, tylko wtedy. A więc mam do oddania miesięczne chomiczki dżungarskie, perłowego i czarnego. Zwierzaczki są oswojone i w 100% zdrowe. Wraz z nimi daję akwarium (miałam kupić dużą klatkę ale teraz nie widzę już w tym sensu). Oddam je tylko w dobre ręce! Aukcja: http://allegro.pl/2-chomiczki-dzungarskie-akwarium-dodatki-i1483565857.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RMalina 0 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 :ph34r: A da sie wysłać zwierzaki ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reeves00 1 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 O kurcze... Ładne chomiczki, wziął bym je ale mieszkasz w Toruniu a ja w Warszawie <_< Szkoda . . . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chomikova 9 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 mam niedaleko do Torunia, ale mam nie da się ubłagać żebym miała 6 chomików :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal12 9 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 chomiki zaraz będą się gryzły więc trzeba je szybko rozdzielić :unsure: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusia 32 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Z tego co widze akwarium jest za male. Moze sprzedaj je bez akwarium. I karme dla szczurkow tez zmien. ;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 RMalinafa da się wysłać PKS lub PKP jeśli jest bezpośrednie połączenie. Lusia jest za małe, ale miało służyć tylko jako transporter przed zakupem nowej klatki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Warto byłoby nadmienić w aukcji, że chomiczki muszą być osobno i muszą mieć odpowiednie klatki. Ktoś gotów jest pomyśleć, że mogą mieszkać razem i to w tej klitce.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasio000 6 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) Czarny chomiczek to nie dżungarek tylko hybryda (albo Campbell bo czarne dżungary to tylko hybrydy, owszem są wykorzystywane w hodowli ale aby urzyskać czarnego dżungarka łączy się dżungara z Campbellą i po piątym pokoleniu takiego dżungara można nazwać dżungarem wiem że to jest skomplikowane ;) ) Edytowane 1 Marzec 2011 przez lukasio000 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kocham_Milutke_xD 55 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Nie piszcie "mogłabym je wziąć ale.." - dla chcącego nic trudnego. Swoją drogą zaśmiecając troszkę temat, gdzie dostałaś tak piękne chomiki.? Cudowne umarszczenie/nia. I popieram podrik, chomiczki to nie szczurki i żyć zgodnie nie będą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Sprawa nieaktualna. Chomiczki zyskały nowe domy, są u znajomych (oddziaelnie) i już szykują im się wille, a akwarium poszło do rybek dla cioci. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi