Magda 0 Napisano 15 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2005 Postanowiłam zrobić ankiete , który domek dla chomika wam się najbardziej podoba, oto przykłady: A - domek ala WiLLa B - domek z uszkami , dość nietypowy :o C - dom nowoczesnego (kosmicznego ) chomcia D - dom z osady , zwykły - rodzinny E - ceglany domek F - domek z drabiną dla każdego G - a może domek z drewna Wybierzcie domek który wam się podoba i zagłosujcie :wink: myśle że jest w czym wybierać... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 1 Napisano 24 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2005 moim zdaniem b i c jest naj, ale chyba b skromniejszy =D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Napisano 26 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2005 Ceglany, jest śliczny i praktyczny :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ures 1 Napisano 29 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2005 B - skormny i wygodny. Ja miałem taki sam dla irysa tyle, że bez wzorków ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Napisano 29 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2005 Na dodatek wesoły (te uszy:D) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alimi_micia 2 Napisano 29 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2005 Według mnie ceglany... w upał jest mu chłodniej... w dzień ciemniej.... no i spory jest :) Głosowałam na ceglany :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Napisano 30 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2005 No to prowadzą ceglany i kłapouchy :-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda 0 Napisano 30 Lipiec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2005 no macie racje ten ceglany jest praktyczny... :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 1 Napisano 5 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2005 Popieram alimi :D zagłosowałam na ceglany :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 1 Napisano 5 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2005 ale i tak pewnie nie jest z prawdziwej cegły :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 12 Napisano 6 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2005 Raczej nie jest on z prawdziwej cegły. Ja zagłosowałam na drewniany, ponieważ jest tani, w dzień mocno zaciemniony i nie nagrzewa się tak jak pocelana i tworzywo sztuczne, a dotego ładnie pachnie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 1 Napisano 7 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2005 a drewniany nie przesiąknie, naprzykład kiedy chomik nasiusia przy domku lub w nim? ale tak to tez jest ładny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Napisano 8 Sierpień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2005 Ja mam drewniany i mi nie przesiąka:P(tzn. chomikowi) Cegła The Best :D :D , dla mnie bomba, zagłosowałam na cegiełkę i już :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz017 0 Napisano 30 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Domek C jest najfajniejszy jak idzie spać to wchodzi schodkami a jak wstanie i zgłodnieje to szybko zjedzie sobie rurą do pokarmu :grin: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Biśka Napisano 12 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2005 Mi się podoba C, bo mój chomik miałby w nim dużo radochy, bo on taki jest, że ciekawe rzeczy sprawiają mu mnóstwo zabawy!! :) (A ja chcę dla Florka jak najlepiej!) :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomik 0 Napisano 27 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2005 jee domek g i c the best! ten kosmiczny jest extra, mzoe chomikowi sprawic wielka radoche i jest taki oryginalny:D. A zdrewna zawsze byly dobre i juz psiano jego atuty...:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Napisano 29 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2005 B i E.sa super :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 Chciałbym kupić go dla swoich chomików: Plecione z trawy gniazdko dla gryzoni. Twój zwierzak będzie mógł mieszkać w nim i podjadać swój domek :] Myślicie, że będzie dobry ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 powinien byc dobry,tylko chomiki zjedza go w tydzien;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 No właśnie...i kosztuje 8 zł :-) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 to nie drogo:) chomiki sobie pomieszkaja w domku, a jak im sie znudzi to go zjedza:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Biśka Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 zjeść własny dom... dobre! Nudzi Ci się - zjedz własny dom! :] Dobry pomysł :lol: Popieram! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 mmmmmmmm......jaki moj dom smaczny:):):):) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Biśka Napisano 4 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2006 :D a tak nawiasem - mój dom musiałby być zrobiony z czekolady, a mojego chomika - z sera i z ciasta :lol: Juz by go nie było :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 Chyba go zamówie. P.S. Może by zrobić sklep internetowy E-chomik.pl (albo wspópracujący z nami jakiś) :ok: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi