Antiba 122 Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 pjekosz - czy Ty wiesz, jak duża jest ta samla? czym chcesz ją przewieźć? Jak dla mnie będzie trudniej niż klatkę, o ile masz np. tradycyjną 80tkę. Ew. zamów samlę na Allegro (powinny być) prosto do swojego rodzinnego domu - warto ją tam zostawić na wszelki wypadek, mama na pewno zrobi z niej użytek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pjekosz 3 Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2016 pjekosz - czy Ty wiesz, jak duża jest ta samla? czym chcesz ją przewieźć? Jak dla mnie będzie trudniej niż klatkę, o ile masz np. tradycyjną 80tkę. Ew. zamów samlę na Allegro (powinny być) prosto do swojego rodzinnego domu - warto ją tam zostawić na wszelki wypadek, mama na pewno zrobi z niej użytek. Mam 100tkę więc jednak trochę mniejsze ;p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Moje dziewczynki mieszkają tak: Szeregowa: Miśka po lewej, Szczypta po prawej: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Witaj Tindomiel Widzę, że masz słoik z piaskiem i miskę, które rozwiązanie u Ciebie lepiej się sprawdza ? Nie wysypuje z miski piasku chomik ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Witaj Tindomiel Widzę, że masz słoik z piaskiem i miskę, które rozwiązanie u Ciebie lepiej się sprawdza ? Nie wysypuje z miski piasku chomik ? Lepiej sprawdza się słoik, chociaż Szeregowa potrafi wykopać piasek do zera nawet ze słoika. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DT Chomicze życie 220 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 Ja używam głębokich pojemników na żywność i słoików. Pojemniki u ekstremalnych kopaczy, czyli teraz u syryjki. Z pojemnika wysypuje sporo, ale ze słoika wykopywała natychmiast prawie wszystko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 U mnie ze słoika, z ikei dwa razy wykopywała piasek mocno i teraz chwilowo jest spokój, jak nasypałem na próbę piasku do małej miski od razu Chałka zaczęła sprawdzać jak jest głęboko i pasek wylatywał po za miskę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2016 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90102971/ 130l chyba będzie w porządku? Muszę wyjechać na kilka dni w rodzinne strony, nie za bardzo mam kogo poprosić o opiekę nad chomikiem w tym czasie więc wykombinowałem że takie pudło łatwiej będzie mi przewieźć niż całą klatkę. Ja przy przeprowadzce przenosiłam Sampla w takiej sami i było bardzo dobrze - przynajmniej wygodnie się ją niesie i zdecydowanie bezpieczniej niż klatkę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chom. Napisano 15 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2016 (edytowane) Samla 130 l (78 x 56 cm), kołowrotek Speedy 29 cm. Pod pierwszym mostkiem jest piaskownica. Ps. Miski wyciągnięte do zdjęcia. Edytowane 30 Grudzień 2016 przez Chom. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiolx 0 Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Samla będzie dobra dla chomika syryjskiego? Bo spotkałam się gdzieś z opinią, że jest za mała. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akalene 121 Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Poniewaz jest za mala. W podstawie ma okolo 67x45, co nie spelnia wymagania 80x40. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DT Chomicze życie 220 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Przy czym, ja obserwując moich podopiecznych uważam, że oba minima (60x40 i 80x40) są zaniżone. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nina 64 Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Przy czym, ja obserwując moich podopiecznych uważam, że oba minima (60x40 i 80x40) są zaniżone. Mam 90x40 i mniejszego bym nie kupiła. Dla żadnego gatunku. W tym naszym mieszkał zarówno syryjek jak i dżungar i po wsadzeniu wszystkich koniecznych 'sprzętów' jest zwyczajnie ciasno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi