Angelo 39 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2005 ! UWAGA ! Z dniem dzisiejszym ogłaszam rozpoczęcie I Edycji konursu. Temat: Najładniejsza fotka swojego chomika w domu Termin: 4 sierpnia - 11 września Przyłanie zdjęć: Zdjęcia przesyłać proszę do 31 sierpnia, włącznie. Nagroda: Zestaw PowerPack dla chomika [ujawnienie zestawu pod koniec sierpnia] ufundowana przez sklep internetowy [ujawnienie pod koniec sierpnia] Proszę nadsyłać zdjęcia na adres [email protected] . - zdjęcie zostanie umieszczone w albumie. - głosować można raz na dobe, głosować mogą wszyscy użytkownicy - trzy fotki z największą ilością głosów przejdą przez głosowanie jury: - Adminek - Bagsiks Rozstrzygnięcie konkursu w sobote 10 września. Forma e-maila: - załącznik: fotka [jpg lub gif] - imie chomika - imie, nazwisko, adres [dokładny] - nick z forum To czekam na udział. edit/ [05.08.2005] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 A jak ja mam 2 chomiki to mogę oby dwa do konkursu zgłosić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 Po prostu daj 2 zdjęcia. Tylko do każdej fotki daj jak sie wabi. -wybierane będzie najładniejsze zdjęcie, niezależnie ile fotek przesłał user bądź ilu chomików dotyczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 heh... to moge wysłać 20 zdjęć np i zwiększam swoje szanse :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 heh... to moge wysłać 20 zdjęć np i zwiększam swoje szanse :shock: Na tak też może być. Czekam na fotki !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 Chicalam powiedziec że pierwsze zdjęcie które wysłałam(ten czarno biały chomik na choince) to jest chrupek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 0 Zgłoś Napisano 5 Sierpień 2005 jedno zdjęcie też jest mile widziane? acha i nie musi yć cyfrowe, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 To tak. - Homka, zdjęcia nie dostałem, być może źle wpisałaś adres więc proszę cię wyślij jeszcze raz - Żyrafko, nie musi być cyfrowe, jedno też wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 0 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 no to super.dzięki za szybką odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 0 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Ale ja nacisnelam na adres podany na pierwszej twojej wypowiedzi......może zły podałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Sprawdziłem. Więc proszę wyślij jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 9 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Ja też wyśle zdjęcia jak mój aparat cyfrowy przyjedzie z naprawy. jeśli można wyslać 20 to i tyle wyśle :) Będzie co oglądac :) Czy będzie takich konkursów więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Oczywiście. Będzie kilka edycji. Gdyby była jedna to ym nie pisał I Edycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Fajnie, zgłoszę Perełkę i jednego z maluchów :D Konkurencja będzie ostra :shock: :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homka 0 Zgłoś Napisano 6 Sierpień 2005 Wysłałam jeśli dojdzie to napisz, proszę... A dropsa doszło?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Doszło. Chrupek i Drops. - wiesz co, chyba wtedy doszło, tylko ja wykasowałem. Bo te ostatnie onet zakwalifikował je jako spam. A ja je kasuje bez czytania. Ale te ostatnie mam. niedługo zamieszcze na stronce i w albumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Adminek, a jeśli mam super zdjęcie, tylko eeee....trochę duże to mam je przesłać takie ogromne czy zmniejszone :?::? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Przyjmuje wszystkie formaty. Jak są za duże to sam je zmniejszam tak by mi przypasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 No, to super, już wysyłam :] PS. Tamten temat jest zamknięty i ankieta też nie działa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Ach. Bo wy macie taki zwyczaj że byście komentowali. Tzn. nie obraźcie się, ale by to zakłuciło cały temat niepotrzebnymi postami. Już odblokowałem i możecie głosować. Proszę o nie pisanie postów pod tym moim w tamtym temacie. Proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola 2 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Spoko, ja nie będę:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteada 0 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 ja z chęcią bym przesłała zdjęcie, ale poprstu nie lubię podawać adresu w sieci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 8 Sierpień 2005 Ok. To wyślij całe info bez adresu. Jak byś wygrała tak to mi dasz. Ja nie jestem rzaden wandal żeby was w domu nachodzić. Adresy są tylko i wyłącznie potrzebne mi do nagród. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batonik 9 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2005 :D Nawet przez myśli mi nie przemknelo, żebyś był jakimś wandalem ;) Aparat będe mieć najwcześniej za 2 tygodnie czy jeszcze zdjęcia będzie można wysyłać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 9 Sierpień 2005 Przyłanie zdjęć: Zdjęcia przesyłać proszę do 31 sierpnia, włącznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach