Motusa 393 Napisano 3 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2010 Fajnie ma chomiś u Ciebie. Kapitalny korzeń. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigromaniak 44 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 Dlatego lubię akwaria, bo wszystko przez nie widać ;P Świniak jest najlepszy :) Już się nie mogę doczekać FIFIEGO :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheltii 16 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 Śliczna ta chomiczka :) A to na pewno kobietka? Na podwoziach dżungarów się nie znam, ale wydaje mi się, że to chyba samczyk. :??: W każdym razie ma ciekawe umaszczenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2010 Umaszczenie bardzo ładne :ok: Ukradłabym Ci konar.. :chytry: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Utopia 111 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Umaszczenie to normalny agouti, ale chomiczek się własnie przebarwia w futerko zimowe. Fajnie to wygląda. I nigdy nie wiadomo jak chom będzie za parę dni wyglądał rotfl . Rób zdjęcia, jak się rozjasnia, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy ;) . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domi_123 0 Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Po prostu wszystkie zwierzątka są cud miód i orzeszki:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigromaniak 44 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 kiedy nowe fotki będą? Kondzio obijasz się ;P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Z serii jakich zdjęć nie należy robić. Mrocznie i ciemno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mana 36 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 mrrrocznie :D LIMIT SUCKS!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cicha 5 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 MRRRROCZNE OKO < 33333333333 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 http://img692.imageshack.us/img692/6823/picielec.jpg Musze jesczę to poprawić, jea. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheltii 16 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Picielec? rotfl :ha: :ha: Zwierzak uroczy, ma hipnotyzujące spojrzenie :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makusia 1 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 słodziaśny kót. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Wiem, bo mój :). .................................... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makusia 1 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 pozdrawiamy kondzia i jego skromność. :buzi: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Alee occczzyy. No kotas wspaniale wyszedł. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Niewiele ma to wspólnego z zwierzakami ale : Wesołych Świąt wszystkim życzę. Las za moim domem mówi : He he pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Mi się bardziej podoba ta góra za lasem... :buja: och, skoczyłabym gdzieś w beskid... ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 hihi, podrik podrik, zbuntowana podrik Z racji tego że za chwile będzie sobota napiszę coś cliwego :* U moich zwierzaków wszystko w porządku, żyją, mają wode i "ziarenka"<3. Nie mam czasu robić jako takich zdjęć- szkoła, życie, i inne pierdoły. Czasochłonne. Chciałbym podziękować naszej Manie co schudła dużo na Dukanie *wybacz, musiałem* za Adolfine. Jest to naprawdę świetny chomik. Co prawda- z dziwnymi zapędami (np-podgryza moje żyły O_O). Bardzo miziasta, wyjaśniała, przytyła, wydoroślała (łezka się w oku kręci- tak szybko dorastają) Świnia zjada katastrofalne ilości siana oraz tłucze się poidłem, standard. Mysz jest bardzo zaangażowana w wystrój nowej klatki mimo wieku. Gryzie koty przez pręty. Fifi sika do kołowrotka. Robo .. nie wiem, coś odpierdziela w piaskownicy ;D To tyle, z cliwych wiadomości. Hihihi. Wiem, wzruszyła was moja historia :****** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 nie wzruszyła, tylko urzekła :P :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Oj tam oj tam :** To wszystko przez to chemiczne jedzenie HHIHIHIHIHIHIhhIhihih <3333 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 toż to sama chemia! :P :P A propos chemii - u nas dziś na wydziale było święto braku prądu :P wywaliło bezpieczniki, zabiło generator, wszystko umarło i było przymusowe wolne :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 A propos chemii - u nas dziś na wydziale było święto braku prądu :P wywaliło bezpieczniki, zabiło generator, wszystko umarło i było przymusowe wolne :P wiesz co powiem? Urzekła mnie twoja historia :)) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Wiedziałam, że Cię urzeknie :P Inaczej bym Ci nie opowiadała :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 8 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Żenujące jest czytanie swoich postów sprzed 2! lat (kiedy to minęło!!! ludzie wyciągnąć mnie proszę ze spirali czasu :(() Co u mnie? Stan domowy to rozbudowane akwarium (nie pod moim protektoratem), dwa żółwie, cztery koty i... pies. Nie wiem czy wspominałem historie tego cudownego czworonoga (Perełki) którą znalazłem dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego o godzinę 4.30 porzuconą w okolicach autostrady. Pies był zagubiony, porzucony ze smyczą i obrożą (wnioskuje-przywiązany gdzieś). Przerażona suczka szukająca kontaktu w panicznej tęsknocie za właścicielem. Początki (szczególnie relacja moi rodzice-perełka) nie były najlepsze bo akceptacja takiej zdobyczy przywiezionej pierwszym rannym we wrześniowy poranek nie należy do najłatwiejszych, ale koniec końców- dostała legowisko, szelki i jakieś dziwne gryzaki z odrobiną miłości, wypychając mnie z miejsca w hierarchii rodzinnej (Dostałem skarpety). Zdjęcia moje, perełki i reszty można zobaczyć tutaj: http://instagram.com/kudi95 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi