burak2kg 0 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2006 mogę wreszcie pokazać wam trumana i moją klatke: 1: truman 2: truman 3: http://img111.imageshack.us/my.php?image=chomik32pi.jpg klatka 4: http://img69.imageshack.us/my.php?image=chomik41jl.jpg klatka 5: http://img111.imageshack.us/my.php?image=chomik54il.jpg klatka 6: http://img62.imageshack.us/my.php?image=chomik66xi.jpg truman 7: http://img149.imageshack.us/my.php?image=chomik76ij.jpg truman 8: http://img149.imageshack.us/my.php?image=chomik83uz.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Biśka Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2006 Jaki śliczny!!!! I wypasiona klatka :D Truman is beautiful and handsome! ^^ moja angielszczyzna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
novanova 0 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2006 Wypasiony chomiś, a jakie żółte zęby ma! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 9 Kwiecień 2006 ha, żólte żeby :D wypasiona klatka, tunel i ogóle :good: chomis tez fajny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SwEeT_aNiOłEk* 2 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2006 Chomiś fajny , klatka tez chcialam sobie podobna kupić :) Ale on ma siana w tej klatce jak w stodole dla koni normalnie :D A jakie ma słodkie żółte zębulce :))) ;**** SŁitt! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burak2kg 0 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2006 dzięki, dzięki gdyby to truman widział to by się napewno zawstydził...:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2006 nie chomis wypas normalnie :D fajniutki ;) a klateczka tez niczego sobie :D chyba ja tez bede musial pomyslec o jakims nowym pomieszczeniu dla mimi :p moze cos ciekawego sie znajdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 10 Kwiecień 2006 a czemu ma zeeby żółte? nie myje ich? (nie sciera?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burak2kg 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 yyyy chomiki mają żółte zęby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freedom!...Czemu ja? 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 Piekne kolory- umaszczenie Trumana jest super- kojarzy mi sie z takimi... "kreskowkowymi" zwierzakami- ciagle wesolymi:) A klatka, nono, istna willa:P Gratuluje towarzysza- sliczny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panda hamster 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 Nom cudny, chyba cynamonowy. Żółte zęby to u gryzoni zdrowe zęby -_-' Ale to miejce gdzie ma jedzenie i wodę, to moim zdaniem ma zamałe otwory wyjściowe, w szczególności gdy chomik ma pełne torby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burak2kg 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 to tylko tak wygląda:) chomik się spokojnie mieści...:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborek 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 To ja napiszę krótko i na temat: fajny chomiś, i fajna klatka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2006 to znaczy ze moj chom ma chore zeby bo ma białe?? :mda: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Freedom!...Czemu ja? 0 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 no- raczej to nie jest normalne. Moze mu czegos w diecie brakuje? Przyznaje, ze nie pamietam, czym jest to spowodowane- ale pamietam, ze juz na poczatku czytalam, ze normalnym "ubarwieniem" zebow jest zolty- i to chyba u wszystkich gryzoni. Wiem, ze moze to oznaczac, ze ma slabsze zeby. ale, moze u twojego tak po prostu jest- a ma tak od dawna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 Freedom, temat co do białych zebów już był. Chomiś ładny, klatka też i te super ząbki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 od zawsze, ma biale żeby :P moze poprostu je szęsto sciera i ma biale(czyste) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panda hamster 0 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 Żółte nie znaczy brudne a ścieranie nie ma tu raczej nic do rzeczy bo chyba on nie pociera szkliwem, żeby robiły mu się całe białe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 kto wie, moze akurat tak celuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burak2kg 0 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 nie wydaje mi sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 12 Kwiecień 2006 nie wydaje mi sieco ty powiesz, to widze ze tego nikt nie rozwiaze czemu mój chom ma *czyste* ząbki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SwEeT_aNiOłEk* 2 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2006 Tabi qrde juz nie moge czytac tych glupot! Jak chomik moze miec białe zeby :/ chyba ,że daltonista jestes :/:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2006 kurcze jak ty sie czepiac wszytskiego zaczynasz, wysle ci zdj i tyle. Ty nawet nie wiesz kto to daltonista i jakich kolorów nie odruznia. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SwEeT_aNiOłEk* 2 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2006 tabi ja nie mieszkam w Olkuszu (hahaha jakas wies ) i ja wiem kto to daltonista nie martw sie :] a ty nie wiesz kto to... se.... hahaha i chomik nie ma białych zebow!!!!!!!!! Ma zółte zółte jak słoneczko! A nawet pomarańczowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tabi 1 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2006 wiemz e chomik imaja zolte zeby, nie musisz mi o ty m dziecko mowic, ja mowie ze moj ma i tyle. Olkusz to nie wies, a misto calkiem duze. Daltonista nie ma tak ze bialego od zoltego by nie odróżnił. Raczej czerwony od zielonego. Wiec mi glupot dysiak nie gadaj, bo sama troche ciemna jestes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach