Allo 253 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=YXRH50fvHWA Teraz zauważyłam że kiedy licznik pokazuje 68 km/h to autor filmu wyświetla napis na którym jest 6.8 km/h Chociaż z drugiej strony chwaliłby się gdyby to było 6.8 ? A tu jakaś nowsza wersja: http://pl.youtube.com/watch?v=ibtep-pG4Fk&feature=channel Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Nom, tam chyba jest źle po prostu licznik ustawiony i autor pokazuje odpowiednią szybkość ;) Ja mam licznik, tylko się za to muszę zabrać w końcu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingolina 0 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja czytałam, że można dać masło. :D ale to sie szybko roztopi. ;dd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allo 253 Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Masło? To na skrzypiący kołowrotek a nie na odstraszenie chomika. zresztą myślę że chomikowi masło raczej smakuje :) Jak ja smaruję kołowrotek to od razu je zlizuje. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ja na szczęście u moich dzungarków nie mam problemu ze skrzypiącymi kołowrotkami, więc nie muszę smarować niczym. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 A ja muszę - dzisiaj w nocy to wyszło. ^^ Słyszę jakieś dziwne piski. Co jest? Emi się gdzieś zaklinowała, czy jak? :0 Zapalam szybko światło a Emi na kołowrotku szaleje zadowolona. xD Tylko ta machina skrzypi jak oszalała. Lepiej nasmarować olejem, czy masłem? Chodzi o plastikowy kołowrotek. ;] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 Ja stosowałam kiedyś olej. A tak w ogóle to polecam Ci kupić takie kołowrotki jak ja mam :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qmpelaa 3 Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 hm... masło, przynajmniej w moim wypadku - Żelek zlizywał ze smakiem ;D. Musiałam go zawsze szturchnąć, żeby przestał xD. A z tym licznikiem to dobry pomysł ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi