Angelo 39 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Po 4 miesiącach od ostatniego konkursu, vortal E-chomik.eu startuje z nową zabawą dla czytelników vortalu! Tym razem coś niecodziennego - jeszcze takiej formuły konkursu u Nas nie było. Zobaczymy czy się sprawdzi i jak się przyjmie wśród uczestników. Tym samym zapraszamy do zabawy, do wygrania jak zawsze cenne nagrody. Za pierwsze miejsce, jak zwykle paczka produktów dla Twojego pupila ufundowana przez firmę Herbal Pets oraz toaleta dla chomika z serii Living World Hillside, ufundowana przez sklep Planeta Zoo. Nagrodą za drugie miejsce, jest również paczka produktów dla Twojego pupila ufundowana przez firmę Herbal Pets a także hamak dla chomika oraz ceramiczna miseczka ufundowana przez sklep Super Zoo Market. Osoba ulokowana na trzecim miejscu dostanie paczkę produktów od firmy Herbal Pets... Więcej informacje nt. konkursu: http://www.konkursy.e-chomik.eu/ Zapraszamy do zabawy i życzymy szczęścia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izka355 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Odpowiedź wysłana, mam nadzieję że będzie prawidłowa, trochę się naszukałam :) rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiRL91 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Ja również wysłałam. Znalazłam wszystkie 8 liter, więc odpowiedź na 99 % jest dobra. rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxNorkaxxx 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 a mam pytanie, jak wyglądają te litery? wytłuszczone są? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiRL91 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 ******** :oczko: Nie ma podpowiadania ! Admin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxNorkaxxx 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 znalazłam 7 liter a 8 nie przeszukałam 3 razy, dosłownie, cały vortal włącznie z artykułami i konkursy przeszukałam i nic! :??: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GiRL91 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Norko ja znalazłam 8 :ok: . Przeszukaj dokładnie jeszcze raz, na pewno znajdziesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shel 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Ja znalazłam 7, ale wpisałam hasło, jakoś się domyśliłam :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashley 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 już wysłałam odpowiedz :) nie moge sie doczekac wyników ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czyżyk 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Heh, znalazłam. Teraz tylko ułożyć hasło i już. Norko, ja też dość długo szukałam ósmej, dobrze jest ukryta ;] Pozdrawiam konkursowiczów! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izka355 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Ja znalazłam tylko 6 resztę się domyśliłam ale boję się tylko o końcówke :(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limonka 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Oj Iza, bez przesady rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 No cóż, końcówka też się liczy, każda literka ma takie samo znaczenie. Jedna pomyłka jest równa ze złym hasłem. To znaczy, że lepiej poszukać trzy razy i znaleźć wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 10 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 A ja jak na razie nie mogę znaleźć żadnej litery. Chyba muszę poczekać do weekendu żeby być bardziej wyspanym i mieć wzrok dokładniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shel 0 Zgłoś Napisano 8 Październik 2008 Ja znalazłam wszystkie, oprócz jednej, ale ta jedna była pierwsza, do niej nie miałam wątpliwości ^^. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kingolina 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 Ja też znalazłam 7, ale jakoś się domyśliłam :D Jestem na 99% pewna, że to o to chodziło. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 54 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 Ja jeszcze nic nie robiłam, ale pomysł na konkurs bardzo dobry i oryginalny. Gratuluje pomysłu ;) Czy nagrody będą losowane czy "kto pierwszy ten lepszy"? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 Odbędzie się losowanie z poprawnych odpowiedzi. Ale uprzedzam, że przyjęta zostanie tylko pierwsza odpowiedź każdego Użytkownika, dlatego proszę się zastanowić nad tym co wysyłacie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxNorkaxxx 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 przeszukałam WSZYSTKO, i to z 5 razy i nic, dalej 7 liter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 10 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 Ja też się doszukałem tylko 7 liter, a co gorsza nie wiem w jakiej kolejności je poukładać, bo nie mam pojęcia co to jest za słowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KasiuniA 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 hehe ja znalazłam 7 liter :D ale sie domyśliłam :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 A ja wczoraj rano otworzyłam http://www.e-chomik.eu, przeszukałam obie strony, i bez niczego znalazłam wszystkie 8. Także życzę cierpliwości i na pewno się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxNorkaxxx 0 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 jeśli sie trudno domyslic to mozna szukac na wikipedii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 9 Październik 2008 Jeszcze tylko jedna mała sprawa. Proszę podawać swoje nicki w formularzu odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxxNorkaxxx 0 Zgłoś Napisano 10 Październik 2008 A ja jeszcze prosiłabym, żeby uwzględniono moją odpowiedż, na której jest mój nr kierunkowy, bo inaczej się do mnie nie dodzwonicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach