pablo190 1 Napisano 14 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 I co dobrze się dogadujecie w realu? :oczko: Mówiąc szczerze to ani ja z Izą ani z Majkim za dużo nie gadaliśmy...Chociaż ja zagadałem się z mamą Izy, bardzo fajna pani... No i to wszystko. Pewnie nikt z nas nie miał odwagi, ale myślę że na następnym spotkaniu będzie lepiej... A może zrobilibyśmy spotkanie vortalu we Wrocławiu albo gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Właśnie co wróciłem z Imprezy i myślę, że do środy włącznie reportaż będzie gotowy. Nawiązałem sporo nowych znajomości, które pójdą myślę, na dobre vortalowi. Co do rozmów, nie wiem, czy to kwestia odwagi. Po prostu tak wyszło. A co prawda, to prawda... Iza, masz bardzo fajną mamę ;] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ja mam tak po prostu, że się wstydzę xD Ale nie no, cos tam się zagadało :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo190 1 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 A jak wam się we Wrocławiu podobało. Majki co zwiedzałeś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ja nie pierwszy i ostatni raz byłam, ostatnio bardzo często bywam we Wrocławiu. Baaardzo lubię to miasto xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzwoneczek 293 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Ooo, ale wstydziochy :P Tak Was czytam i wnioskuję, że wesoło było :) To ja się nie mogę doczekać relacji Majkowej ;] A pogodowo jak był Wrocław na zwiedzanie nastawiony? Bo ja się strasznie cieszyłam, ze PKiN jest ogrzewany, bo w przeciwnym razie zatrzęsłabym się z zimna na amen :oczko: Dobrze, ze niedziela była ładniejsza, to można było nos z domu wystawić i polatać po wawie :ok: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 14 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 PKiN jest akurat słabo ogrzewany, ale te piękne grube mury dają świetną izolację. A z tego co czytam wynika, że całe tłumy reprezentowały vortal we Wrocławiu. Normalnie nie wiem jak wy wszyscy się tam pomieściliście rotfl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Hala Stulecia duuuża xD A pogodowo ładnie, tylko mroźno. Potem po południu jedynie się zachmurzyło mocniej. Ale nie padało. A czy ktoś widział te klatki na wystawie kotów? xDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzwoneczek 293 Napisano 15 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2008 hehe, M_M noo ... jakby wyliczyć liczbę osób z vortalu, jaka tworzyła tłumy w Warszawie, to można by było pomylić się o jedną głowę .. i to dzwonkową :P Najfajniejsze, że słowa dotrzymali i się zjawili, nawet jak im tam troszkę przyciasno było rotfl A co Ty Chomusia przy kocich klatkach majstrowałaś, że teraz się upewniasz? xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Ja nic nie majstrowałam, tylko te pióra i różowe firanki w kotki mnie rozbiły xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo190 1 Napisano 16 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Hala Stulecia duuuża xD A pogodowo ładnie, tylko mroźno. Potem po południu jedynie się zachmurzyło mocniej. Ale nie padało. A czy ktoś widział te klatki na wystawie kotów? xDD Tak aj widziałem te klatki, a we Wrocku są większe hale;p Te firanki były spoko;p Normalnie, drugi dom... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Zapraszam: http://www.e-chomik.eu/zoo_botanica_2008.php ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi