Angelo 40 Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Wielki urodzinowy konkurs !! Więcej informacji, na temat konkursu znajdziecie na odnowionym sub-serwisie vortalu -> http://www.konkursy.e-chomik.eu/ Zapraszamy !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 13 Napisano 3 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 konkurs fajny (dosyć prosty, chociaż wymaga pół godziny czasu i kalkulatora rotfl ), a nagrody znakomite. Jednak regulamin zawiera dwa błędy. Po pierwsze punkt 9 jest żywcem skopiowany z poprzedniego konkursu, a przez to wygląda śmiesznie, bo jest niepotrzebny. A po drugie regulamin jest niespójny z tekstem informacyjnym, bo nie ma w nim nic o tym, że trzeba się zarejestrować do końca maja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 3 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Po pierwsze punkt 9 jest żywcem skopiowany z poprzedniego konkursu, a przez to wygląda śmiesznie, bo jest niepotrzebny. A po drugie regulamin jest niespójny z tekstem informacyjnym, bo nie ma w nim nic o tym, że trzeba się zarejestrować do końca maja. Dziękuje Ci. Przy tak dużej pracy, jaką musiałem włożyć w przygotowanie tego wszystkiego, musiało mi coś umknąć. Ale mam pomocników ;] . Dzięki jeszcze raz i błędy poprawione. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Fajowskie nagrody. Chętnie, bym taką toaletę chciała (dla siebie rzecz jasna xD). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 6 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Ojojoj... Nie daj Boże dać jej II miejsce xD Ło ludzie... Tyle liczenia ;) A ja zgubiłam liczydła!! :mysli: rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teka 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 prosty był konkurs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja fakt faktem udziału nie biorę, ale próbuję obliczyć te dni i za nic nie wychodzi xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 2 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Hehe, a jak ok 45 osób odpowie poprawnie na wszystkie pytania?:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 13 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Mi też te dni nie wychodzą, bo nie ma prawidłowej odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Hehe, a jak ok 45 osób odpowie poprawnie na wszystkie pytania?:PTo jest losowanie. Nawet jak odpowie 100 osób. Zbierane są prawidłowe ankiety i z nich jest losowanie I, II i III miejsca. Mi też te dni nie wychodzą, bo nie ma prawidłowej odpowiedzi.Już jest do pobrania prawidłowa ankieta. W takim nawale pracy, zdarzają się pomyłki. Dostaliśmy już kilkanaście ankiet i wszystkie z prawidłowymi odpowiedziami ;-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 2 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Jest prawidłowa, tylko jest mała pomyłka. rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 tylko jest mała pomyłka. rotfl Gdzie jest ta pomyłka ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limonka 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Mi się z dniami nie zgadza. Sama liczyłam, posługiwałam się różnymi przyrządami xD I zawsze mi wychodziło tyle samo, ale tego w odpowiedziach nie ma... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Mi się z dniami nie zgadza. Sama liczyłam, posługiwałam się różnymi przyrządami xD I zawsze mi wychodziło tyle samo, ale tego w odpowiedziach nie ma... Już jest ok (pisałem kilka postów wyżej). Pobierz jeszcze raz ankietę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 13 Napisano 4 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Czy muszę jeszcze raz wypełniać ankietę, czy wystarczy to co napisałem na tamtej (chodzi oczywiście o pytanie z ilością dni)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 4 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2008 Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iwona_13 0 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Moja wiadomość e-mail nie chce sie dostarczyć i nie mam pojęcia dlaczego proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 5 Czerwiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 My też nie mamy pojęcia. Dodaj jako załącznik swoją pracę i wyślij na nasz adres: e-chomik.eu@hotmail.com . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iwona_13 0 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Tak robiłam i nie chciało iść i sie okazało że miałam coś przestawione na poczcie i już wysłałam. Doszło? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limonka 0 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Już jest ok (pisałem kilka postów wyżej). Pobierz jeszcze raz ankietę. Super :) Chyba po prostu coś mi komputer się zepsuł, albo nie odżwieżyłam strony, bo ja próbowałam ściągnąć ta dobrą wersję. Dziękuję!!! :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 2 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Moje zostało przyjęte, ale wątpię czy wygram. (pesymizm) rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Limonka 0 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Jest kolejny błąd- w pytaniu jest ile już BYŁO konkursów, a ten jeszcze trwa xD każdy wie, o co chodzi i tak.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sandra1985gdansk Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Mi się z dniami nie zgadza. Sama liczyłam, posługiwałam się różnymi przyrządami xD I zawsze mi wychodziło tyle samo, ale tego w odpowiedziach nie ma... Już jest ok (pisałem kilka postów wyżej). Pobierz jeszcze raz ankietę. A ja wysłałam wcześniej i teraz co z moją ankietą?? :) Starałam się wszystko wyliczyć i zaznaczyłam odpowiedź zbliżoną do wyniku, który otrzymałam. A teraz się okazuje, że w ankiecie był błąd :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 2 Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Ja zaznaczyłam tak czy siak, przybliżyłam, bo wiedziałam, że to o to chodzi. rotfl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sandra1985gdansk Napisano 5 Czerwiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2008 Yhym :) To pewnie odpowiedź gdzieś była a ja niepotrzebnie się bawiłam w wyliczanki :) No ale mniejsza o to hehe :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi