Sheltii 16 Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 A mówiłaś, że już chomików nie będzie. :P Fajnie, że zmieniłaś zdanie. Maluch uroczy, pozdrowienia od Gryzi :oczko: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 pauuula23 Marel ma już dawno szczury i to nie jednego. xD (Serio) Kondzio mam 2 chomiki - Rudego i Gryzia, skad ten 3? xD Fakt, fakt, wszystkie moje chomcie były śliczne. [*] mana44 skąd, może tak się wydaje, bo Gryziek ma dość pospolite umaszczenie. rotfl Shel Ogólnie miałam już nie posiadać chomików, ale czarno-białego zawsze chciałam mieć i jak go zobaczyłam to koniec. rotfl Z 2 strony nie wiem czemu wam przypomina szczura, czy ktoś tu szczura na oczy widział? xD One mają bardziej podłużne pyszczki i ogólnie średnio przypominają chomiki. :P Dla porównania foto mojej szczurzycy Plamki (kapturka): A tu Gryziek: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nakasha 10 Napisano 20 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Chodzi właśnie o te kapturkowe umaszczenie, znaczenie i kolor są podobne. :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 SłtiHaśHne ŚwiNKi MOrSkie marel nie wiem co mi się stało :D chyba dodałem sobie jakiegoś jednego (to przez to że jestem Chómanistom) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Nakasha no może troszeczkę. rotfl Kondziu tEsH jEsTeM cHóMaNiStĄ ( liceum profil human xD). Spoko, dzo dziś nie każdy się łapie w liczbie moich chomików, w końcu kiedyś miałam 11 na raz. :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondzio 3 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Ja Te$h aLe ŚmiERDiAły I jE RO$dAłem achh chómanisotm być <333 MAthEmaTyka JEst StupiD [!] a tak na poważnie to co cię natchnęło na nowe chomiki;P? I w czym ten biało czarny stwór mieszka? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 kondzio109 xD Na nowego chomika chyba. ;P Sama nie wiem to była spontaniczna decyzja. :P A ten "stwór" mieszka w klatce jak mniemam, chyba, że juz świruje a chomik mieszka tak naprawdę w kanapie. :boisie: Mhm, bo Wam chyba jeszcze nie pokazywałam mego cuda, czyt. Maksłela xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheltii 16 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Musiałaś dawać jego zdjęcia?... Teraz się będę rozpływać ;) Cuuudny *__* Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cicha 5 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Mój pies dokładnie tak samo wyglądał jak był mały ;) Fajny :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pauuula23 0 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 sweeetaaaaśnyyy piesio :buja: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qawwija 1 Napisano 21 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 :buzi: :buzi: :buzi: Jaki sweeeeeeeeet!!!! :buzi: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Sheltii no co ty nie rozpłyń nam się tutaj, bo już w ogóle zabraknie speców od chomików na tym forum. ;P A reszcie dziękuję, dziękuję, jego słodkość w 3/4 wynagradza to, że muszę po nim sprzątać takie nieładne kupy. xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olga2 3 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 słodziutkie;)świetne zwierzaki rotfl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Strasznie wielka bestia. Jest po prostu zasłodki :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheltii 16 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Tak patrzę i... masz słitaśny dywanik ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyska13 0 Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Piesio - cud miód :P :bukiet: :chytry: :chytry: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Motusa urósł straszliwie, ale wcale duży nie jest, nigdy nie miałam małego psa, toteż Maks jest dla mnie drobinka choćby przy moim 2 psie - Brygidzie. rotfl Sheltii to nie mój, cioci, ja mam bardziej słitaśny, fioletowy, bo za zielenią nie przepadam. Rotel Wszystkim thx, chociaż i tak wiem, że są śliczne. rotfl Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Dzisiaj po chomika :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xXTaminaXx 1 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 I jak po wyprawie? Co za wypłocha kupiłaś? XDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Nowe nabytki: dżungarek perłowy i czarny, w planach jeszcze jeden syryjek, ale to w sobotę. :D Na razie tylko 2 fotki i to nie najlepszej jakości, bo maluchy śpią. :) Czaruś Szaruś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makusia 1 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 ten czaruś śliczny. :3 a szaruś ma świetne nogi xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 14 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witamy Marel ponownie na forum. I gratuluje kolejnych nabytków. (Bo ty chyba nie potrafisz mieć tylko jednego chomika :rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sheltii 16 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Jak fajnie! Czarnuszek przypomina myszoskoczka :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzwoneczek 293 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Witaj Cząstko starego forum :P :P Czekam na zaspy fajnymi fotkami, chomiczki śliczne ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 23 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 M___M fakt, bo ja myślę, że im więcej tym weselej. :P Dzisiaj będą nowe foty maluchów, a po syryjka w sobotę. ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi