kaskas 534 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 [align=center] Konkurs - "Toy Hamster" ! Czas trwania: 15 luty - 15 marca 2008 roku [/align] Ponieważ od ostatniego konkursu minęło wiele drastycznych chwil, z miłą chęcią informujemy, że wracamy do Was ze zdwojoną siłą. Zorganizowaliśmy dla Was ten oto konkurs: Na czym polega konkurs "Toy Hamster": By wziąć udział w konkursie, należy stworzyć zabawkę dla chomika. Musi ona być odpowiednich rozmiarów, tak by zmieściła się w standardowych rozmiarów klatce. Należy ją wykonać z surowca, który jest bezpieczny dla chomika (np. drewno). Teraz idzie wiosna, śniegu za dużo nie ma, więc można iść do sadu lub lasu i z drzewa owocowego stworzyć coś, co ukaże w pełni Twój talent. I właśnie, czekamy na pomysły, radzimy nie powielać pomysłów producentów zabawek dla chomików (np. Living World). Zdjęcia zabawki, robimy gdy chomik siedzi w niej, lub na niej. Może to być domek z karmnikiem na dachu. Jeżeli będzie ona trudna do zrobienia, zachęcamy do sporządzenia instrukcji. Jesteśmy świadomi, iż czasami będzie wymagać to użycia ostrych narzędzi, więc mogą pomóc Ci w tym rodzicie (ale oczywiście, nie za dużo tej pomocy). Jeżeli zabawka się nam spodoba, zdobędzie jedno z 2 miejsc. I miejsce - najbardziej wymyślna zabawka wygra nagrody: zestaw od sklepu Zoomania.pl (domek Livng World oraz zestaw pokarmów) i paczkę z produktami od Herbal Pets. Za II miejsce, zwycięzca otrzyma paczkę ufundowaną przez firmę Herbal Pets. Więcej na temat konkursu oraz regulaminu znajdziecie na stronie: --> http://www.e-chomik.eu/toy_contest.php Zapraszamy serdecznie do chwalenia się swoimi talentami i zdolnościami manualnymi oraz pomysłowością. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz210 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Ciekawy konkurs ;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Bardzo fajny i ciekawy - jednak ja dla mnie nieco trudny... Niech sie inni wykażą :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ala=) 1 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Ciekawy i to bardzo... chyba spróbuje coś stworzyć xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuzik 1 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 nono, wiosna idzie, jasne XD od wczoraj sypie śnieg u mnie jak nie wiem, za oknem biało i ciągle pada xP super konkurs, ale trudny... Za to jakie nagrody super :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Fajne zagrody, ale konkurs chyba mnie przerasta, spróbuję innym razem.:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 14 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Skoro wszyscy mówią, że konkurs ich raczej przerasta to ja mam pytanie: Czy jak zrobię jakieś totalne badziewie, ale będę jedyną osoba, która się zgłosi to wygram główną nagrodę ?? roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
harpie_dragon 0 Napisano 15 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2008 Aaa, ja się chyba skuszę :D wprawdzie póki co moim jedynym dokonaniem jest drewniany kołowrotek, ale wszystko przede mną :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 M___M myślę, że nie będziesz jedyną osobą. Specjalnie dlatego, że do konkursu trzeba się przyłożyć, daliśmy Wam miesiąc czasu. To jest naprawdę dużo czasu! I wcale nie jest trudny. A tych, którzy narzekają, że trudny, ja proszę o wzięcie się do pracy, pokazanie efektów. A dopiero potem możecie zacząć narzekać. xD Bo ja wierzę, że dobry pomysł jest w stanie nadrobić za niezbyt "piękne" wykonanie. Zapraszam więc do główkowania. Fantazją się proszę wykazać. :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natalia64 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Zgadzam się - konkurs ciekawy ;)) A ,ze lubie wymyślać i robić różne zabawki dla chomika to pewnie się skusze ... Kurcze;/ Jest jeden problem ... Niedawno zdechł mi chomik ;C ... Za niedlugo chciałabym kupić sobie innego...,ale zalezy co rodzicie powiedzą . Mogłabym np. zrobić zdjęcie zabawki ,ale bez chomika w środku ;/ ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Natalia64 - nie ma takiego obowiązku, żeby chomik był również na zdjęciu. Jeśli będzie to fajnie, ale to nie jest główny warunek. Ważne żeby było zdjęcie z zabawki. Powodzenia :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Ogółem może samo wykonanie nie byłoby takie trudne - tylko skąd wziąć surowce do wykonania. Do np. zrobienia domku to by trzeba deski, tylko tak w lesie nie znajdzie się jakiejś ładnej deski xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 No właśnie.. Ja mam deski w piwnicy:P Najgorsze jest znalezienie pomysłu... Wtedy można by było cosik wykombinować... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Jak Padliś zacznie tworzyć to sie będą wióry sypać xD Rozmontuję i wyburzę dom to materiały się znajdą roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marel 4 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 No ze mnie złota rączka, jak z koziej pupy trąba. xD Z mojego taty też. xD Ja mam pomysły, bardzo fajne, ale niestety bez możliwości realizacji. :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Marel to daj mi pomysł a jak ja wykonam to wyjdzie coś...oryginalnego xD Tego bądź pewna na 100% roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Chomusiuuuuu a ty mi powiedz, od kiedy deski rosną w lesie roftl hehehehehehehe Paula, domu nie wyburzaj, bo ta zabawka się ma w klatce zmieścić. :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Nie ma takiego punktu w regulaminie :P xD Hehe roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 kaskas, to ti nie wiedziałaś, ze deski rosną w lesie? xD Nie no, pomysł mój jest głód, gorzej z realizacją xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Hehe ja też mam extra pomysły... No niestety zdolności plastycznych po mamie nie odziedziczyłem:) Ja pierdziele przed chwilą Hari Olli 145m skoczył:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuzik 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 a co ja mam zrobić, jak od trzech dni śnieg pada? roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 14 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Możesz oddać mi śnieg i wtedy będziesz miała możliwość poszukania odpowiednich patyków w lesie roftl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Kurczę ja jestem chory i zapomniałem że na polku śnieg.. :/ No tak, to duże utrudnienie... Nie macie w piwnicach drewna? Kieruję wypowiedź do tych, którzy mają własny dom, a nie mieszkają w blokach. Ja poczekam aż choroba ustąpi i coś spróbuję wykombinować.. Tylko co? :think Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Ale! Przecież to wcale nie musi być drewno! Materiał, czy papier, tektura czy może słoma lub siano? To już zależy od Waszej inwencji! :) Mam nadzieję, że zobaczę wiele wspaniałych prac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 16 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2008 Haha zrobię chomikowi kolbę z papieru:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi