Angelo 40 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Od poprzedniego konkursu minęło 1,5 miesiąca. Mimo, iż nadal nie mamy partnera (ale są duże szanse, że od nowego roku jednak będzie), rozpoczyna sie nowy konkurs. Korzystacie ze znanego już formularza na stronie, na wypełnienie go i wysłanie zgłoszenia macie 8 dni - więc jest sporo czasu. Można posiedzieć w święta i spokojnie odpowiedzieć. Konkurs rozpoczyna się dziś o godzinie 10.00, a zakończy się 28 grudnia o godz. 20.00. Aby wziąć w nim udział należy wypełnić wszystkie pola formularza konkursowego, udzielić odpowiedzi na 5 prostych pytań. Wszystkie osoby, które poprawnie odpowiedzą na pytania konkursowe wezmą udział w losowaniu jednej z 3 paczek od Herbal Pets... Zapraszamy -> Świąteczny Konkurs - Christmas Time ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Biore w nim udzial! Fajowski konk! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arya 3 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Czy dane osobowe(nr.telefonu,nazwisko) będą gdzieś widoczne ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tazo 0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Super konkurs już wziąłem udział !!!!! Arya - Popatrz pod konkursem jest cały regulamin :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arya 3 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Och , rpzepraszma, nie zauważyłam, teraz caly zauważyłam, i przeczytałam ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Heh, widać, że regulamin z poprzedniego konkursu (tzn. z poprawkami jest), bo znajduje się tam jeden punkt o opisanym gatunku chomika - a to raczej tyczyło się tylko poprzedniego konkursu :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Na obecną godzinę nadesłano do nas 12 zgłoszeń, a dopiero minęło 15 godzin konkursu. Jeszcze 7,5 dnia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arya 3 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ja odrazu pisze - ze wypełniając formularz za pierwszym razem niedokończyłam i niechcący wcisnęłam pomyłkowo enter ( wyślij ) :( Później wysłałam jeszcze raz prawidłowe zgloszenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M___M 14 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Zainteresowanie jak widzę jest duże, więc szanse na wygraną coraz mniejsze, ale może jutro wypełnię formularz jak będę miał chwile czasu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Hehe, no ale zawsze jakaś szansa jest...W urodzinowym konkursie też wiele osób brało udział i akurat zajęłam 3 miejsce :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tazo 0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Mam nadzieje że mi szczęście w końcu dopisze :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 No tyle osób było wtedy Iza a ja zajęłam I miejsce-dlatego też wysłałam zgłoszenie;) Powodzenia =) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 40 Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ogłoszenie wyników nastąpi w godzinach 20-24 !! Jeżeli ktoś wygra, zostanie powiadomiony sms-em, więc nie ma potrzeby ślęczeć do nocy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paula 7 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ojojoj, co tak późno? Szkoda :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati2205 0 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Właśnie, strasznie późno. A co do tego sms-a - podałem stacjonarny :(( . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 No to ok... Jeszcze sprawne w e-mailu dobrze nr podałem;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hamtaro :3 0 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ja chyba też stacjonarny dałam ^^ xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megamen 1 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 No... Podałem prawidłowy nr komórki;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arya 3 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Wg. mnie wcale nie późno :P ja na szczęście podałam komórkowy. Ale i tak bym się nie martwila - najwyżej się dowiecie o zwycięstwie poźniej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 Ja podałam swój komórkowy, ale w tym urodzinowym jak jeszcze telefonu nie mialam to podałam siostry i do niej sms przyszedł, ale aj się wcześniej przez e-c dowiedziałam :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czterokropek 0 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ja również podałem stacjonarny ;) ale co ja tam mogę wygrać...jeszcze nigdy niczego nie wygrałem...:D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trish 0 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 A co to za różnica. Na stacjonarny sms też dojdzie, tylko radzę jak już uprzedzić rodziców, bo jeszcze by się przestraszyli :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KasiuniA 0 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 ja podałam komórkowy numer xD ale i tak nie wygram :) życzę powodzenia WAM! :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zuzik 1 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 nie ma to jak wiara w siebie... ^^ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natalia64 1 Napisano 29 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2007 No nic nie pozostaje tylko czekać na wyniki ;) Btw: Ja tez naszczęście podałam nr. komórkowy :) Trzymam za all kciuki :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi