Motusa 393 Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 W pełni profesjonalny wybieg Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Na początku kupiłam Rumbkowi drewniay kołowrotek ale mały jakoś mało z niego korzystał. Na wybiegu raz na jakiś czas wchodził, przekręcił parę razy i koniec. Martwiłam się, że on taki mało ruchliwy. Kupiłam plastikowy - i co? No spodobał mu się, nigdy na drewnianym tak nie biegał jak na tym. W klatce teraz ma plastikowy a na wybiegu może sobie wybrać. Dopiero trzeci dzień to może mu się coś odmieni ale na razie wybiera plastik. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianna 3 Napisano 12 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Jaki on jest pocieszny! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 12 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2018 Adrianna, tak bardzo pocieszny chłopaczek :) Coraz fajniejszy się robi, a jaki ciekawski. Ola miała w zaciśniętej pięści orzeszka to natarczywie jej w tę rękę chciał zajrzeć :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Cz. 3 Napisano 14 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2018 Słodziak :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lens 1 Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 jejku duzy prawie jak swinka morska :) kawal chlopa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Staw 12 Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Elegancki, zdrowy chłopak:D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 17 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 No to kolejne zdjęcia tego ślicznego, dużego i zdrowego chłopaka :) 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Cz. 3 Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2018 I jak tu go nie schrupać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 no do schrupania jest maluszek ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 25 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Dziś było ważenie: ile to futro waży... a biedactwo musi je nosić ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lens 1 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 drobineczka <3 :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianna 3 Napisano 27 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2018 Apeluję o jak najwięcej zdjęć tej słodyczy. Boski jest, zakochałam się! Ma strasznie bystrawe twarzowe :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 2 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Kolejne zdjęcia z wybiegu :) 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Cz. 3 Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 Zmotoryzowany, puszysty i przesłodki 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 18 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 W piątek 16 lutego do naszej rodzinki dołączyła mała, słodka Alinka :) Alinka jest roborkiem i przyjechała z Krakowa od Marty czyli z hodowli Zbójnickie chomiczki. Na razie jesteśmy ze sobą dwie doby i mogę powiedzieć, że takiego pędziwiatra to ja nie widziałam ;). W tych małych nóżkach i ciałku jest tyle siły aby robić maratony w takim tempie na kołowrotku, że jestem w szoku. Powoli się poznajemy, dziś był pierwszy wybieg, mała przetestowała kołowrotek Rubka czyli 28 cm i też nieźle jej szło. Przekupstwa aby choć na chwilkę się zatrzymała w tym swoim pędzie to tylko przy bananie, wszystko inne miała w głębokim poważaniu ;). Oto kilka pierwszych zdjęć, oczywiście mam całą masę rozmytych bo zrobienie jej zdjęcia to nie taka prosta sprawa ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoboGeo1 7 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Jaka ona przecudna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Cz. 3 Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Alinka jest śliczna i niesamowita. Nawet na Twoich rękach już jest. Życzę owocnego oswajania 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 19 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 prawda, że śliczna? a ręcę na zdjęciu Oli ale na moich też była, może nie z własnej woli ale dała się pomiętosić i żadnych skrzeków czy gryzienia nie było - taka delikatna jest. Wstałam o pierwszej w nocy - biegała, potem o 6 też biegała, ciekawe, czy robi sobie przerwy czy lata tak non stop ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 Robo to inny wymiar szybkości :D. Alinka i Rumbek są cudowni ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Okruszek, kłębuszek, słodki taki malutki :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaU 6 Napisano 21 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Z wczorajszego wieczoru. Na początku Alinka na dużym wybiegu ale ją tylko kołowrotek w sumie interesuję ;). Kiedy Rumbek się obudził było szybkie przemeblowanie. Kontroler w środku ma oko na oba futerka :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi