Wheat 0 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Hej, bardzo pilnie poszukuję transporterka do kupienia bądź pożyczenia (gwarantuję zwrot). Wracam na święta do domu z Krakowa do Katowic i w związku z tym potrzebuję czegoś, w czym przemycę moją chomiczkę. Wolałabym uniknąć plastikowych pudełek bo będziemy podróżować pkp, jeśli nie znajdziemy nikogo przez bla bla cara. Jeśli ktoś ma zbędny transporterek i byłby w stanie wypożyczyć na okres świąt byłabym bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 kupić :P to grosze :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DT Chomicze życie 208 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 podrik: "do kupienia bądź pożyczenia" Rozumiem, że bliskość świąt utrudnia realizację zamówień.Tu masz Twistera w Krakowie:http://allegro.pl/transporter-twister-dla-gryzoni-29x19x18-cm-i5852641079.html Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Dla klientów najczęściej kupuję w Wandzie (stacjonarny niedrogi sklep zoologiczny), jak potrzeba pożyczę, ale takie ustrojstwo przydaje się w domu. Lepiej mieć swój niż jeździć pół miasta żeby pożyczać od kogoś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wheat 0 Napisano 22 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Dziękuję za pomoc, kupiłam transporter w Wandzie. Teraz muszę tylko jakoś go ładnie przygotować, żeby chomiczek mi nie zmarzł :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DT Chomicze życie 208 Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 A jak jedziesz? Udało się z blabla? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wheat 0 Napisano 22 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Tak, samochód odbierze mnie spod domu, więc nie będzie dużo do chodzenia. Mogę tylko chwilę czekać na "przesiadkę" do rodzinnego samochodu w Katowicach. Na razie mam w planach włożenie do środka trochę trocin z aktualnego domku i chusteczek higienicznych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DT Chomicze życie 208 Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Ściółki na drogę daj sporo, żeby było gdzie się zakopać, ale zostaw miejsce na rozprostowanie kości. Ja na taką okoliczność pakuję transporter do torby po owinięciu go z 5 stron w coś ocieplającego, może być Twój sweter/szeroki szal, ale jest pewne ryzyko obgryzienia... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi