Lunka 0 Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Witam! Mój ok. 6-miesięczny chomik dżungarski od kilku dni ma na górnej powiece (bardzo blisko oka) niewielki, różowy guzek. Byłam dzisiaj z Luną u weta, dostała antybiotyk podawany doustnie, raz dziennie i jakiś proszek do posypywania karmy, pomocny przy leczeniu antybiotykiem. Weterynarz stwierdził, że nie wie dokładnie co to może być, prawdopodobnie infekcja oczka lub jęczmień. Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z czymś takim? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 http://forum.e-chomik.pl/topic/5902-j%C4%99czmie%C5%84-na-oku/ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lunka 0 Napisano 15 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Dzięki ;) ale dziwi mnie to, że mojej Lunie to oko nie ropieje, jest normalnie otwarte i raczej nie boli- nawet kiedy weterynarz dotykał guzka, nie zareagowała w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 Bo tak to własnie wygląda przy jęczmieniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lunka 0 Napisano 15 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 To dobrze :) wsześniejszy chomik dużo chorował i bałam się że to coś poważniejszego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi