Suzi2803 0 Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Bursztynowa panienka przyjechała do mnie dzisiaj wieczorem :) Jest przecudna, a futerko ma takie, że od razu chce się ją wymiziać :wub: Na początku była trochę wystraszona, ale potem zaczęła być coraz pewniejsza i zwiedzać nowy dom. Teraz śpi zakopana w tunelu :P Zdjęcia są zabójczej jakości i nie oddają w żadnym stopniu jej uroku, ale nie chciałam jej stresować i dałam spokój ;) Jak na razie mieszkanko prezentuje się tak: Za jakiś czas postaram się ładnie obfocić małą ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Amber to prawie "kopiuj-wklej" Shani - na szczęście tylko z wyglądu! :D Podrzucam zdjęcie rodowodowe małej kulistości :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 19 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Właśnie to pierwsze co zauważyłam jak przyjechała, że do mamy podobna :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Niech się zdrowo i radośnie chowa :). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 19 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Dziękujemy :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panna Fiu Fiu 39 Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Wiozłam ją! :) świetna z niej kuleczka :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 19 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Panna Fiu Fiu dziękuję bardzo za pomoc z transportem! :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hudgedog 3 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Kula puchu i cukru :wub: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 20 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2016 Super! Niech zdrowo rośnie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 7 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 U nas wszystko w porządku i mamy się dobrze :) Mała przyzwyczaiła się do nowego zapachu i bez problemu daje się brać na ręce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 cze grubaaaa :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Piękne z niej dziewczątko, po mamusi :). Widzę, że tytuł książki, na której trzyma łapkę, wiele o niej mówi ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 7 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 E tam gruba :P To przez futerko wszystko... sarsaparilla, racja, skarbem to ona jest wielkim :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Urocza, jeszcze tak "dzieciakowato" wygląda :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Amber! :wub: Shani się nie wyprze córki, oj nie... :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 7 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Ktoś chyba ma ochotę na wieczorny wybieg :D https://www.youtube.com/watch?v=cK9pXHbwXbE&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Dobrze się wspina :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Śliczności :). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 14 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2016 Za niedługo kończymy 2 miesiące :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 @Risa - mówiłam, że będzie wyglądać jak Barbie? :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 15 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2016 No, będąc niemal klonem Shani z wyglądu to było do przewidzenia :D "Точка в точке" jak jej mama :wub: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emmy 79 Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Ależ ona śliczna :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suzi2803 0 Napisano 23 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2017 Panna jest już ze mną trochę czasu, więc poznałam już jej nawyki, zachowanie i mogę coś więcej o niej powiedzieć :) Przede wszystkim jest baardzo kontaktowa i lgnie do człowieka. Zawsze jak ktoś jest w pokoju drapie w szybę żeby ją wyjąć. Czasami po prostu rozłoży mi się na ręce w akwarium i żąda miziania :P Jest również wielkim kopaczem i robi taki syf w akwarium, że rano można zawału dostać :D Nie szaleje za kołowrotkiem jak wszystkie moje poprzednie chomiki - tylko sporadycznie pobiega i wraca do gryzienia drewnianej podstawy.. Jest już bardziej dojrzała z wyglądu i waży 134g. Jeżeli chodzi o żarło, nie jest zbyt wybrednym chomikiem i je praktycznie wszystko co jej podam. Zdjęcia są kiepskie - ale temu czortowi zdjęcie zrobić to jest niemożliwe :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi