Enaika 0 Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Kaszmir: Przejmuję ten temat, Duża zapomina pokazywać moje fryzurowe stylizacje. Ostatnio przyciąłem końcówki i nikt nie widział moich selfies. A tu mój nowy poduszkowy kolega: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Śliczny :) Jest bardzo podobny do Tatusia :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wheat 0 Napisano 7 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2017 Przecudowny maluszek, aż mam ochotę łapać za kredki, chociaż nie rysowałam sto lat :o Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Kaszmir chętnie stanie się modelem do rysunku w takim razie :D @Edith On nawet wstaje późno jak jego tatuś. Wiesz, o urodę trzeba dbać i podstawą tego procesu jest długi sen i nocne biegi w ramach aktywności fizycznej. W końcu dobra fryzura musi być na dobrym ciałku ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 To ciotka ma to samo....widać późne wstawanie jest rodzinne. U niego widzę te jasniejsze, puchate futro wyrasta po całosci. Leo ma tylko przy kuperku taką firankę i na wysokości nerek. Co przypomina trochę skrzydła :P Pewnie długo myje się. Jaką masz ściółkę? Nie czepia się do futerka? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 8 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 Kochana mordka. Edith, nie bój nic, Twój malec to jeszcze dzieciak. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 8 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2017 (edytowane) To ciotka ma to samo....widać późne wstawanie jest rodzinne. U niego widzę te jasniejsze, puchate futro wyrasta po całosci. Leo ma tylko przy kuperku taką firankę i na wysokości nerek. Co przypomina trochę skrzydła :P Pewnie długo myje się. Jaką masz ściółkę? Nie czepia się do futerka? @Edith Kaszmirek baaardzo długo się myje i czesze aż osiąga efekt puszka. Wtedy każdy włosek jest puchaty i nie ma tych 'strąków'. Ma ściółkę konopną Chambiose i na samym spodzie trociny bukowe. Nic mu się nie czepia futerka. Podcięłam mu włoski bo jak się mył to te długie włosy z zza uszu czepiały mu się między paluszki i musiał je uwalniać więc uznałam, że mu trochę pomogę i ulepszę fryza. Tutaj zdjęcie z profilu, lepiej widać gdzie jasny puch zaczyna wyrastać. Leo nie martw się, Ty też niedługo dostaniesz męskiego futerka jak wujek Kaszmir. Edytowane 10 Styczeń 2017 przez Enaika Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 4 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Hej, tu Kaszmir. Tydzień temu zafundowałem sobie usługi fryzjerskie, co o tym sądzicie? Do pyszczka mi z nową fryzurą? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 haha no to Duża zaszalała :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Gdzie uczyłaś się zawodu? ;) Fryz jak się patrzy, ale model też niczego sobie. Dzikość serca i futra, boski ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 4 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 W domu :D Zastanawiam się również, czy może nie nabyć doświadczenia i założyć salonu piękności dla długowłosych chomików? ha ha Kaszmir będzie promował. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Nożyczkami ? Kaszmir nie szuka futra do czesania ?:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 4 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Nożyczkami, jest bardzo grzeczny, siedzi i czeka aż skończę. Oczywiście mama go trzyma. Łatwiej mu się teraz myje jak ma firaneczkę tylko na dupce, Kaszmir ma tak długie futro, że mu się czepia paluszków przy myciu i musi łapkami machać by je uwolnić. A po przycięciu sprawnie mu mycie idzie, nie krócej ale sprawniej jak się nic w łapki nie plącze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Gorzej jak odrośnie dwa razy większe :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Księciunio piękny jak zawsze :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 4 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Gorzej jak odrośnie dwa razy większe :D Jakoś sobie z tym będziemy musieli poradzić, to już drugie przycinanie, bardzo szybko odrasta :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Biedny, zima a tu płaszczyk zabrali. To co Enaika? Robimy współpracę? Ja przycinam świnie, Ty chomiki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 14 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Kaszmir nie płacze za płaszczykiem, już mu prawie odrosło. Poza tym tak dobrze jada, że nie potrzebuje ogrzewania od zewnątrz :D Nawet mama już z nim wczoraj rozmawiała, że chyba w weekend zrobimy małe podcinanie. Salon fryzjerski dla długowłosych świnek i chomików? Bardzo chętnie :D Muszę się jedynie pożalić, że moja mama sobie przychodzi i zabiera Kaszmira na babsko-chomicze wieczory codziennie. Jak chcę z nim spędzić czas to muszę do nich iść. Jakby tego było mało, Kaszmirowi się bardzo z moją mamą podoba. Siedzą sobie razem, oglądają koreańskie dramy i jedzą. Poza tym mały jest zagadywany i miziany. Podoba mu się nawet jak mama go bierze pod ramiączka, mizia mu brzuszek i mówi mu jaki jest mały a ten ma ogromne oczki i spokojnie się daje molestować nic nie protestując nawet. Chyba nagram na co on sobie pozwala. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2017 Koreańskie dramy? A co to za seriale? A Kaszmira nagraj, chętnie zobaczę tego pieska, hmm, chomika salonowego ;). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 Zawsze służę drugim chomikiem, żeby było po równo. To mówisz, że młody uczy się języków? Dobrze, nigdy nie wiadomo kiedy się takie umiejętności przydadzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squirrel 29 Napisano 16 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2017 No, no, powodzi mu się :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosia_ann 3 Napisano 17 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2017 Wspaniały długowłosy książę!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 12 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Kaszmir podczas wieczoru dramowego z moją mamą. Koreańskie dramy? A co to za seriale? A Kaszmira nagraj, chętnie zobaczę tego pieska, hmm, chomika salonowego ;). Odcinkowe seriale koreańskie, różne gatunki, co wyboru do koloru.W Polsce puszczano Łowców niewolników. Nagranie będzie niedługo :D Zawsze służę drugim chomikiem, żeby było po równo. To mówisz, że młody uczy się języków? Dobrze, nigdy nie wiadomo kiedy się takie umiejętności przydadzą. Muszę to poważnie przemyśleć. Kaszmirek lubi koreański język,często siada i nasłuchuje. Zwłaszcza, jak mówią z emocjami, to siada prościutko i patrzy w stronę ekranu ;) zabawnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Motusa 393 Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 Zaaferowany, musiało go wciągnąć. Myśl, myślenie ma przyszłość :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 12 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2017 A jak grzecznie siedzi i ogląda hihi :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi