KarolB 18 Zgłoś Napisano 2 Luty 2016 Do jakiego działu wątek należy przenieść ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Zgłoś Napisano 2 Luty 2016 Miltimedia :) Tam sa wszystkie watki naszych chomiczych pupili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 2 Luty 2016 Dziękuje za podpowiedź :) myślałem, że zwierzyniec też dobry ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 9 Luty 2016 Chałka trzyma linię, wyszło właśnie 140 gr, ale mogła już coś napchać do policzka, więc może i jest 139gr :) Pozdrawiamy :) Słabe te moje zdjęcia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Zgłoś Napisano 9 Luty 2016 o, oko terminatora jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Zgłoś Napisano 10 Luty 2016 Rosnie panna ;) Wlasnie zastanawiam sie nad tym tunelem...gdzie kupiles? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 10 Luty 2016 Edith Chałka ma ponad 1,5 roku nie rośnie. :lol: Pupilo ma tunele z korkowca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Zgłoś Napisano 10 Luty 2016 Rosnie wszerz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 11 Luty 2016 Wczoraj Chałka zjadła z ręki pół fistaszka, jedno ziarno kukurydzy i kawałek topinabura, ale postawiła ledwo jedno łapkę na ręce , żeby za bardzo się nie spoufalać :D. Najlepsza ostrość a i tak mało widać i wyszła bardzo grubo Chałka :( Nie umiem cykać tych fotek . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squirrel 29 Zgłoś Napisano 11 Luty 2016 I tak urocza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 11 Luty 2016 (edytowane) Chuda Chałka, bez kruszonki, nie jest smaczna :). Edytowane 11 Luty 2016 przez sarsaparilla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 13 Luty 2016 (edytowane) Kolejne zdjęcia, ale słaba jakość : Ucieczka po zabraniu połowy fistaszka i pestki słonecznika :) Weszły czy jeszcze są jakieś fistaszki Omomm mixerama :) Zbliżenie z cukinią . Wyrzywka mmm . Dziś zmusiłem Chałkę do wejścia na rękę za kukurydzą poszła na dłoń :P głodomór szedł po zapachu i trzymałem Ją pierwszy raz na ręce , kiedy weszła Sama. :) Nadal czasami jak spojrzy krzywo na dłoń to ucieka chociaż przed minutą zjadła z niej coś . Ach dzika Chałka . Edytowane 13 Luty 2016 przez KarolB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 46 Zgłoś Napisano 13 Luty 2016 Widzę, że Chałka robi postępy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 13 Luty 2016 Klatka : Wyrzuciłem słoik z piaskiem. Co dwa dni Chałka miała napady grzebania w słoiku i wyrzucała piasek na zewnątrz. Z plastikowego pojemnika nie wyrzuca, bo jak kopie to odpycha piasek tylnymi łapkami tak fajnie i nie wylatuje piasek jak ze słoika :D. Podstawiłem kokos, żeby nie musiała skakać wysoko, ale już nie raz widziałem jak Chałka olewa drewniane mostki i po klatce od razu się wspina do miski lub do piasku. A ja głupi się zastanawiałem, czy mostki nie za strome. hahaha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chom. Zgłoś Napisano 13 Luty 2016 To jest chomik, nie próbuj go zrozumieć. ;) :P Kochana Chałeczka. ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Zgłoś Napisano 14 Luty 2016 no przekopywanie w piasku jest fajne, też lubię patrzeć jak syryjki mi kopią wkoło miski :) Zacnie ma, z czasem pewnie jeszcze dorzucisz jakieś elementy wyposażenia bo jeszcze trochę wolnego miejsca zostało :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 15 Luty 2016 Cały pokój Chałki ... Pierwszy raz Chałka się tak nadymała :D A co tam jest ? Jeszcze się tam przegryzę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squirrel 29 Zgłoś Napisano 15 Luty 2016 Łał! Ale ma przestrzeni, super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 15 Luty 2016 Po prostu łóżko jest na nóżkach, nie ma na dole miejsca na pościel, komoda też stoi na nóżkach, więc jak nie wygryzie dziury Chałka w parkiecie albo w drzwiach to od razu nie ucieknie :) Nie mam nic podłączonego do prądu w gniazdu na ziemi, więc nie ma też czego przegryzać. Kółko stawiam na koszulce, żeby nie stukało po podłodze. Wyjmuje i domek i piaskownicę na podłogę i można spokojnie sprzątać klatkę i opróżniać spiżarnię z tunelu , jak Chałka biega i się nie denerwuje, że ktoś grzebie w klatce. Póki co ładnie sika do piasku i w tunelu korkowym nic nie pachnie brzydko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrashmaniac 0 Zgłoś Napisano 15 Luty 2016 Super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 18 Luty 2016 (edytowane) Poddaje się: Wszystko ostro wychodzi na zdjęciu po za chomikiem. Nie umiem robić zdjęć . Wczoraj wyjątkowo udało mi się zobaczyć, że Chałka rzeczywiście jest chomikiem jak napchała się warzywkami i sobie szła nadymana do tunelu :) Chałka wybiera coś z ziół Herbal Pets Zioła podstawowe dla chomika. Podobno chomik najpierw wyżera miskę a nie zioła, ale Chałka zawsze coś tam zbiera ze ściółki z ziół nawet jak ma pełną miskę . :) Wieczorne pierwsze wyjście. Niestety jak zwykle brak ostrości. Edytowane 18 Luty 2016 przez KarolB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squirrel 29 Zgłoś Napisano 18 Luty 2016 Nie przejmuj się jakością zdjęć, ja też robię zdjęcia tosterem jak widać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 19 Luty 2016 (edytowane) Przeraża mnie to oko, żeby nie chwile jak widzę, że oba są czarne bym pomyślał, że jakieś chore to jest oko.brrr ... Właśnie Chałka szła do piasku, ale po co iść na łatwiznę po drabince jak można było za kołowrotkiem po prętach się wdrapywać na piętro i potem zamiast po kokosie to też się wspinała do pudełka, potem też skoro z piętra na trociny zamiast zejść po drabince ... :blink: Chałka nie ma czasu na nic : Biegać trzeba nawet na wybiegu w kołowrotku :) Waga się utrzymuje w okolicy 140 gr :D Dziś Chałka sama weszła na ręce ale to tylko dlatego ze pachniało jedzenie. Przypadkowe dwa w miarę ostre zdjęcia : Na łóżku Pod łóżkiem . Na innych to Chałka jest tylko rozmazaną plamą, mój aparat za wolno naświetla zdjęcia . P.S. Podkładam pod domek i kołowrotek bluzki, żeby nie jeździły po panelach Ucieczka z pełnymi policzkami warzywek Takie zazwyczaj są zdjęcia :unsure: Edytowane 19 Luty 2016 przez KarolB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Zgłoś Napisano 19 Luty 2016 oj tam oj tam, ważne że chomiczor ma się dobrze :D spraw sobie lepszy aparat i już :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 46 Zgłoś Napisano 20 Luty 2016 Pełna życia chomisia :D Fajnie przygotowany wybieg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach