nethvoy 0 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Witam:) Byłam kilkanaście minut temu u weta, ponieważ mój chomiczek jakwróciłam do domu miał czerwone oczko i był ospały jak nigdy, weterynarz powiedział że zakropi bo nic wiecej nie może zrobić. Zakropił lekiem gentamicin wzf 0,3, lecz nie poinformował co robić dalej, czy kropić nadal ? jak dawkować ? przez jaki czas ? Jeśli ktokolwiek może udzielic takiej informacji to prosze o pomoc :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 721 Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Niestety nie możemy Ci udzielić takiej informacji. Musisz skontaktować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kos 88 Napisano 9 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2015 I zmienić weta na jakiegoś bardziej kompetentnego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi