KarolB 18 Zgłoś Napisano 4 Luty 2016 Nie boisz się, że chomik naprawdę zmienia się w monstrum jakieś jak gaśnie światło i cicho się robi . Może lepiej nie wiedzieć . :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 4 Luty 2016 Może się zmieniać w monstrum, byle zdrowe. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 Wychodzi na to, że Szlufencjisz jest po prostu kulturalny. Biega po cichu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 (edytowane) Moje chomię ma tak samo :), biega tylko i wyłącznie jak już pogasimy światła. Kiedy są zapalone, czyha na czyjeś ręce :) Edytowane 5 Luty 2016 przez sarsaparilla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 Nagrał się jak biega ? Pokaż film :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 Pan Szlufka do rąk to nie zawsze chętnie niestety... Czujnik ruchu w rejestratorze okazał się zbyt mało czuły, filmu nie ma. Zdecydowałem, że będę spał z przerwami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 Pisałem, że chomik sprytny . Okazał się za szybki dla czujnika ruchu :) Tyle wieków ewolucji, żeby unikać drapieżników, to co niby jakiś czujnik ruchu ma teraz wykryć Szlufencjusza . :ph34r: Niech Nindża się uczy . Chałka też biega cicho, ale czasami jak się przebudzę w nocy to coś tam tupta, ale nie hałasuje, tak żeby kogoś obudzić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 5 Luty 2016 Jest jeszcze nadzieja dla Schluffa, Dziedziczka też na początku nie lubiła rąk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 7 Luty 2016 Ten kokos jednak nie jest taki zły. Przynajmniej na kryjówkę na wybiegu się nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 18 Zgłoś Napisano 7 Luty 2016 A jak nocne bieganie ? Nosidełko, nawet rączka jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svenssonka 0 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2016 Bieganie w najlepsze :) Najwyraźniej Szlufencjusz chwilowo nie był w formie. Jesteśmy po przesiadce na nową karmę (Mixerama), Pan Szlufka wreszcie polubił marchewkę i w zasadzie bez diety zgubił 2g, ale utrzymuje niezmiennie słodką kulistość. Na zdjęciu z brokułem, ale ostatnio były też ciasteczka, bo nasz ulubieniec skończył już pół roku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiku32 1 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2016 wszystkiego najlepszego Szlufencjuszu dużo zdrowia i smakołyków i oczywiście długiego życia ♥ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2016 Szlufisław to klasa sama w sobie, nic dziwnego, że gardził plebejską marchewką ;). Najlepszego panie Sz.! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Zgłoś Napisano 6 Marzec 2016 Kulistości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2016 Maluch pojechał chwilowo na gościnne występy. Akalene - dziękujemy za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2016 To ja tu liczyłam na zdjęcia... :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akalene 119 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2016 (edytowane) Mam pozwolenie, zdjęcia będą! Obiecuję ;)Ps.Szlufka jest cudowny! No po prostu słów nie mam :wub: Edytowane 16 Czerwiec 2016 przez Akalene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 16 Czerwiec 2016 Trzymam za słowo i nie puszczę :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akalene 119 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) Witamy się!Powiem tak - jestem w gościach u innej Dużej, jest fajnie! Całą noc robiłem prąd i kopałem, ona dużo ze mną rozmawiała i dawała mi mączniki i jabłuszko... to brałem, nie może się przecież zmarnować ;)Na ręce jej wchodziłem dość ochoczo, to poszedłem na wybieg, było bardzo fajnie, chociaż mnie pilnowała... ale ma super pudełka, siedziałem w nich trochę, takie duże i ciemno w nich było, akurat na spanie idealne... i oooogromne kołowrotki... i mostki... i piasek! I wszystko co lubię. Nawet dostałem w nagrodę kawałek ciasteczka z Chomiczej Oazy Nutki!!Traktują mnie tu jak księcia... i słusznie!Za to ja jestem grzeczny i pozuję do zdjęć... jak się ich uzbiera kilka, to wrzucimy - dziś tylko jedno, na przywitanie :) Edytowane 17 Czerwiec 2016 przez Akalene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 Szlufuś, jesteś uber przystojny! :) Do tego te maniery, nie mogę się napatrzeć :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 (edytowane) No no, Książę, dogadzają Ci tam. :-)Ale już dziś wracamy do siebie. Edytowane 17 Czerwiec 2016 przez monstrum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybcior 118 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 Dobre wieści, mam nadzieję! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monstrum 3 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 Niezłe. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
svenssonka 0 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 Zaraz, zaraz... "Na ręce wchodziłem dość ochoczo" i "pozuję do zdjęć"?! :blink: Czy mówimy o tym samym chomiku? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Akalene 119 Zgłoś Napisano 17 Czerwiec 2016 No właśnie nie wiem, czego chcecie, zakumplowaliśmy się ;)Jest sympatyczny, skory do zabawy i całkiem fotogeniczny przecież! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach