najka 245 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Niestety, stało się. :( Dropsik wczoraj wieczorem, 10-go grudnia, podreptał za Tęczowy Most. Nasz kochany Rzepik - Przylepik, niepoprawny, słodki miziaczek odszedł we śnie w swoim ukochanym domku, na ukochanych kocykach. Przegrałeś Kochany walkę z chorobą, z którą tak dzielnie walczyłeś. Nie przejmowałeś się mój Malutki tym, że jesteś chory. Do ostatniej chwili miałeś dobry humor, bardzo ładnie jadłeś, zawsze, gdy byliśmy w pobliżu, chciałeś na rączki. Jeszcze wczoraj byłeś chwilę na wybiegu, wyjadając przysmaki z miseczki. Jeszcze wczoraj pobiegałeś chwilę na kółeczku. Jeszcze wczoraj tuliłeś się do mnie. A ja tuliłam Ciebie, całowałam Twoje łapeczki i główkę. Pamiętam, jak pod koniec lipca 2013 roku dowiedziałam się, że jesteś pogryziony i osłabiony i pojechałam, by zabrać Cię z okropnego sklepu i dać Ci domek i miłość. Byłeś taki malusieńki, że powinieneś jeszcze być z mamą i baraszkować z rodzeństwem, a nie tkwić wystawiony na sprzedaż niczym jakiś przedmiot. A Ty odwdzięczyłeś się nam całym serduszkiem. Kochany Dropsiku, do zobaczenia. Bądź tam, za Tęczowym Mostem zdrowy, młody i silny. Kocham Cię bardzo i wiem, że będziesz na mnie czekał, prawda? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaK 22 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 O Boże kochany...a jednak :( cudny Dropsiczku, żegnaj :( Bardzo mi przykro, trzymaj się najka ;( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izula04 13 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Biedny Dropsik. Trzymaj się Najka. :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asmaru 2 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Znalazłam wierszyk i trochę go przerobiłam dla Dropsika. „Śpij Dropsiku, śpij…już odpocząć trzebaMoże będziesz miałswój kawałek niebaMoże będzie tampiękniej niż tu terazMoże spotkasz tych, których tu już nie ma…Śnij, Dropsiku śnij…w snach jest zawsze pięknieCiepły dom, miejsca dośćna twe wierne sercePrzyjdzie czas spotkać siępogłaskać po główcelub razem w nowy świat wyruszyćLecz dziś sobie śnija czas łzy osuszy” Trzymaj się najka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maggie 29 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Biedny Maluszek (*) Dziel;nie walczyłeś, Dropsiku! Najko, trzymaj się jakoś, zrobiłaś dla niego tak wiele. U nikogo nie byłby szczęśliwszy, u Ciebie miał istny raj :* Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirjava 142 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Najko, ogromnie Ci współczuję. Trzymaj się... :( Żegnaj Dropsiku, bądź zdrowy za TM! [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka345 6 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Przykro mi najka:( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropcia 168 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Najka, matko <tuli> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 papa, maluszku...! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sophisticated 134 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 O rany... :( Adoruję Twoje dżungarskie stadko i bardzo boli wiadomość, że jest w nim jedną kuleczkę mniej. Strasznie przykro, trzymaj się, najka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5zy5zka 42 Napisano 11 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2014 Przykro mi, ostatnio coś same nekrologi na forum :( Miał kochającą opiekunkę, gdyby w tym sklepie mógł wybrać do kogo pójdzie, jestem pewna, że wybrałby Ciebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Współczuję z całego serca... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pauline. 48 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Przykro mi :( [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość borubar Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Faktycznie coś ostatnio same nekrologi, jak zauważyła 5zy5zka - dropsik był identycznego umaszczenia (chyba, bo fotka cz-b) jak mój samczyk...ciężka sprawa... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Przykro mi :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andziula2002 5 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Ogromnie współczuję Śpij słodko Dropsiku [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kess 9 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Przykro bardzo, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bibelotka 2 Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 [*] :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
najka 245 Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2014 Badanie potwierdziło, że Dropsik miał nowotwór wątroby. :( Tak jak cztery lata temu Chrupuś. Mój kochany Maluszku, brakuje nam Ciebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiba 122 Napisano 13 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2014 Strasznie mi przykro najka, bardzo dużo łez ostatnio... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
little_emma 59 Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 Najko, jestem w szoku, tyle się wydarzyło od mojej ostatniej wizyty tutaj. Uwielbiam dżungarki i Twoje maluszki zawsze podziwiałam. Bardzo mi przykro, gdy czytam o kolejnych malcach za TM. Dałaś im tyle miłości i wspaniałe domki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi