najka 245 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 2 grudnia odeszła za Tęczowy Most nasza malutka, perłowa Księżniczka. Za wcześnie, o wiele za wcześnie. Miała zaledwie 17 miesięcy. :( Rafaelka, nasza ukochana dziewczynka, malutka, drobniutka, filigranowa. Zawsze pełna radości, zawsze pierwsza na rączki. Mały kłębuszek energetyczny, przylepka. Dziewczynka wyjątkowo rezolutna, inteligentna, z główką pełną szalonych pomysłów. W zeszłą sobotę po południu zauważyłam, że Malutka ma bardzo wypukły boczek. Twardy. W niedzielę boczek był większy, w poniedziałek jeszcze większy. Lekarz wyznaczył termin zabiegu na środę, ale we wtorek paskudztwo było jeszcze większe, a Rafaelka coraz słabsza. Zdecydowaliśmy się na zabieg, wszystko poszło dobrze, paskudztwo okazało się być wielkim ropniem. Malutka już się wybudzała, gdy nagle odeszła. :( Pozostało niedowierzanie, łzy i straszna rozpacz. :( Rafaelko, nie mogę uwierzyć, że już Cię nie ma z nami. Maleńka Przyjaciółko, cudowna i niepowtarzalna, kochałam Cię bardzo i mam nadzieję, że o tym wiedziałaś. Kocham Cię nadal, bo przecież miłość nie umiera nigdy… Do zobaczenia, słodkie Kochanie. Bo przecież się spotkamy ponownie, prawda? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 722 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Na pewno!! pa kruszynko :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaK 22 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Strasznie mi przykro :( Maleńka, cudowna kruszynka :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
5zy5zka 42 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 (edytowane) Przykro mi najko :( Edytowane 6 Grudzień 2014 przez 5zy5zka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomikowy 8 0 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 słodka chomiczka , bardzo Ci wspólczuje .... znam ten ból jaki pozostaje po stracie przyjaciela .... trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Ogromnie Ci współczuję... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka345 6 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 (edytowane) Przykro mi Najka :( Edytowane 7 Grudzień 2014 przez kasiulka345 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andziula2002 5 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Bardzo ci współczuję najka ... Śpij słodko kruszynko [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asmaru 2 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Trzymaj się najka. Żegnaj ślicznotko (*). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pauline. 48 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Trzymaj się :( [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Ogromnie współczuję... żegnaj Rafaelko :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stokrotka 86 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Bardzo mi przykro :( 3maj sie jakoś Kochana! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirjava 142 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Ach, Maleńka :( Dobranoc... Trzymaj się najko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropcia 168 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 :( Najka, dwa maluchy w tak krótkim czasie... trzymaj się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pisstacja 31 Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 Bardzo mi przykro, sama dobrze wiem, jak to jest, gdy śmierć następuje tak nieoczekiwanie... Przesyłam wyrazy współczucia i światełko dla maleńkiej [*] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi