andziula2002 5 Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Czy ta piaskownica jest zrobiona z kuwety mniejszej klatki? Tak aż wstyd się przyznać ,ale w takiej ok 6 lat temu mieszkał mój chomik :blush: Całe terra wygląda tak : No a teraz mała sesja : Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 fajne terra i fajny zaczajacz podtrocinny :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andziula2002 5 Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Dziękować , dziękować :D Czy ktoś umie to wyjaśnić ? Tak te kupki są na ścianie . Mój umysł po prosu tego nie ogarnia... :blink: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka345 6 Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Ale ma chatę :) Sama robiłaś tą wille czy kupowana? I jakie ma wymiary? Sorki za lawinę pytań, ale świetnie mieszka :) Teraz do Nesti: jesteś taka słodka i śliczna, że nwm co mam powiedzieć :) ( jkbc, to nie jest słodzenie, tylko cała prawda o Nestii :) ) Ps nie martw się, grunt że zrozumiałaś we właściwym momencie i jesteś kolejną osobą przyczyniającą się do poprawienia chomiczych warunków :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 12 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 kupowa tapeta to pewnie efekt załatwiania się w biegu - nieźle musiała pędzić że aż się wbiły w ścianę :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andziula2002 5 Napisano 12 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2014 Robiona z tatą .Wymiary to 91 cm x 31 cm Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andziula2002 5 Napisano 22 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2014 http://forum.e-chomik.pl/topic/14149-%C5%BCegnaj-nesti/ Proszę o zamknięcie tematu.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi