Joanna Ch. 205 Napisano 29 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2016 (edytowane) A tu Bonkers przed i po oraz Bonkers fruwający Edytowane 29 Lipiec 2016 przez Joanna Ch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 14 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Bonkers biedny skończył w budzie... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 Może i widać, że ma małego focha, ale z drugiej strony...ta wygodna podusia trochę pomaga przeżyć tę tragedię. :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 14 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2016 To jest bardzo luksiurna buda, Bonkers ty marudo :P. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janina H. 26 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Super z tym rowerem! I ta muzyczka <3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 (edytowane) o, Janina, odkopałaś stary post widzę :D Już trochę się zaczyna do budy przekonywać (oczywiście jeśli łóżko i fotel nie są akurat dostępne ) W zamyśle to miał być dla niej taki bezpieczny kącik:-bo odkurzacz to zło-bo wszelkie sprzątanie chaty, czy energiczniejsze chodzenie po niej to zło-bo jak świnia czy chomik jest u mnie na ręku lub ja u nich w pokoju to Bonkersa obraza majestatu i trzeba iść cierpieć do łazienki na twardych plastikowych klapkach leżąc i charcząc "hyyyyyyyyyyyyy, hyyyyyyyyyyyyyyyyyy"-bo ta sierota jak tylko coś się powie głośniejszym głosem, (np wołam do Teżeta z drugiego pokoju), uważa że to na nią krzyczą i już biegnie się schować do łazienki, chociaż nikt jej nigdy w życiu nie skrzywdził na serio, nasze życie kilka razy na dzień zawiera w sobie jakąś odmianę następującej konwersacji:[Ja do Teżeta:]-"Kamiiiiil! Przynieś mi tutaj cośtam!"/"Kaaaamiiiil!!! Ile chcesz kanapek???"/"Kamiiiil!!! Czekaj, jeszcze mleko kup!!!" itp itd[bonkers zaczyna uciekać do łazienki. Zwracam się do niej ze wschodnim zaśpiewem coś a la Sami Swoi :]-"Błonkiers, toż to nye do cjebje, wracajno."[bonkers biegiem wraca na miejsce] Edytowane 15 Sierpień 2016 przez Joanna Ch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Zeschizowany pies ;). Majka zachowywała się podobnie jak była odrobinę mniejsza, każde słowo wypowiedziane trochę bardziej podniesionym głosem, bo na przykład nie zawsze nas słyszała za pierwszym razem, to był ryk, a też nikt na nią nie krzyczał. Taki charakter, czy to futrzak czy człek :D. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 15 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 Dziecku przynajmniej prędzej czy później wyjaśnisz, a ja się z tym paranoikiem męczę już siódmy rok :D I muszę codzień pocieszać i upewniać, że wszystko ok okrutnie skrzywdzonego psa... :D No ufok. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 15 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2016 No cóż, do tej pory nie przepada za krytyka :). A między nami jest stosunek towarzyski 4 life :). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Biedny Bonkres zabrali dostęp do łózka ale ta budka tez jest fantastyczna :D Trochę dziwne zachowanie....zazwyczaj tak się zachowują zwierzęta bite lub gdy słyszą ciągłe kłótnie, krzyki. Możliwe, że jest po prostu nieśmiały i wrażliwy na różnego rodzaju dźwięki. Taki jego urok :) a może to toksyczny pies, bluszcz, który ciągle musi mieć uwagę i jest zazdrosny o wszystko/wszystkich :D :P hihi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Buda fajna, w końcu na swoją kuwetę jak świnie i chomiki :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 17 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Dzięki :D No właśnie tak pomyślałam że sprawiedliwie żeby ona też miała swój osobisty kąt :) Aż tak do końca nie zabrali dostępu do łóżka, to w ramach odmiany, żeby odleżyn nie dostać :D Zazdrośnik straszny to jest, fakt. Zazdrosny o świnie, chomiki, i nas nawzajem. A na pewno żadna trauma jej nie spotkała nigdy w życiu, wiem, bo Teżet ma ją od maleńkiego szczeniaczka. Libacji z krzykami i rzutami butelką też nie urządzamy :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 (edytowane) Jest wrażliwa :D stąd takie zachowania. Czekaj czekaj....to chlopczyk czy dziewczynka? Bo imie brzmi jakby to był samiec Edytowane 17 Sierpień 2016 przez Edith Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 17 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Ma powiedzmy że męskie imię, więc mówię często do niej w rodzaju męskim żeby mi się w zdaniu zgadzało :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 17 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2016 Zwracam honor :P Byłam przekonana, ze to samiec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janina H. 26 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Hahahaha tez byłam przekonana że to samiec! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Może nazwałam ją po męsku dlatego że sama miałam męską ksywę w rodzinie (Asior, Tasiorek) i też do mnie mówili w rodzaju męskim :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edith 29 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Tasior :D zapamiętam hehe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Kto oglądał Animki ten wie :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hudgedog 3 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Tasior :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2016 Co jest doktorku ? :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asia22 7 Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2016 Atomowki ha ha moja ukochana bajka :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxishine 21 Napisano 29 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 A może zwyczajnie kup mała metalowa klatkę, bądź transporter materialowy? Buda, legowisko, azyl wszystko w jednym. Łatwe do przenoszenia, na wyjazdy bardzo fajne. =) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 29 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2016 E, chyba nie, klatki ani transportera ona nie potrzebuje, podróżuje na moich kolanach. :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxishine 21 Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2016 (edytowane) Ale na miejscu rozkladacie legowisko? To to jest wtedy praktyczniejsze. ;) Edytowane 30 Sierpień 2016 przez maxishine Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi