podrik 1 723 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 (edytowane) Przedstawiać nie będę - bo Pana już wszyscy znają.. :D W hodowli zostaje Podrik's Arbuz :) black lhs Urodzony 26.05.2014, w dzień matki, w hodowli Podrik Hamstery - czyli mojej, w miocie A - czyli pierwszym :) Zamieszka u Risy, na zasadach współwłasności :) Rodowód Pana Arbuza: Strona Pana Arbuza: http://podrikhamstery.weebly.com/podriks-arbuz.html ...i Pan Podrik's Arbuz we własnej osobie: 7 dni, z rodzeństwem 9 dni 12 dni 14 dni 15 dni 16 dni 18 dni 19 dni 22 dni 23 dni 25 dni 27 dni 29 dni 30 dni Edytowane 20 Czerwiec 2016 przez podrik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rararotto 7 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Zadużoooooooo !!! :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
My Sza Ta 5 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 (edytowane) Cudowny :wub: Całe czarne są piękne - uwielbiam czarne. No dobra, biały krawacik jest super :) Kilka razy miałam czarne, ale z minimalną domieszką białego, bo w zoologach nigdy czarnych nie było. Edytowane 27 Czerwiec 2014 przez My Sza Ta 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracjan Zawadziński 2 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Przepiękny :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirjava 142 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Fajna z niego kulka na ostatnim zdjęciu :3 Śliczny jest :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izula04 13 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Cieszę się, że Arbuzek zostaje. Będzie w jesieni tatusiem miotu B? :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Cieszę się, że Arbuzek zostaje. Będzie w jesieni tatusiem miotu B? :) nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izula04 13 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Ale i tak się cieszę, że będziemy go widywać tutaj. :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Co do niego są inne wybiegające w dalszą przyszłość plany, ale to zbyt odległe by o tym już mówić :P najpierw zobaczymy jak on i jego rodzeństwo będą się rozwijać ;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Doczekałam się tematu :D Nie mogę się doczekać aż będzie już u mnie :) podrik się chyba nie obrazi, jak zdradzę, że najbliższe plany związane z Arbuzem dotyczą wystawy.. :) Jak na razie niech zdrowo wyrośnie - już moja w tym głowa, a reszta należy do podrik co dalej :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edzka1989 17 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 A wiec nie zostanie chomikiem "kolankowym" :) Ojej będę z zaciekawieniem śledziła ten temat :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 W ogóle co to za pojęcie "chomik kolankowy" którego wszyscy używają? U mnie wszystkie chomiki do tej pory były raczej "chomikami łokciowo - pachowymi" lub "chomikami typu 'byłem-przez-sekundę-na-kolanach-zanim-nie-zchrzaniłem-pod-łóżko'" :D 6 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropcia 168 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Asia, chomik kolankowy to po prostu taki do miziania i kochania bez możliwości rozmnażania. A to, że nie usiedzi na kolanach dłużej niż 5 sekund, to już inna bajka :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kulka 100 Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Jaki słodziak :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fibius 19 Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Ostatnie foto boskie :D :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
little_emma 59 Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Piękny chomiczek :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Podrik's Arbuz już w bazie danych Čkk :)http://www.ceskykrecciklub.cz/kreccidb/_detail.php?id=980 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Jakie ma fajne zdjęcia w dokumentach :D kochany Arbuz czarnuszek puchaty :wub: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Dopiero żem się skapnęła że Drops i Ceilan to przyrodni bracia po Jasiu :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Dopiero żem się skapnęła że Drops i Ceilan to przyrodni bracia po Jasiu :D szybko :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 No heloł, nie ślęczę po nocach nad rodowodem Dropsa. I rodowodu Ceilana też nie śledzę na czeskiej stronie. To skąd miałabym niby wiedzieć? <_< Rzucił mi się po prostu w oczy Waldemar von Sweetness, (świetne imię :D ) i po nim dojszłam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 a kto każe śledzić na czeskiej? :P mało to mam na swoich? :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 O ludzie Podrik, zlituj, nie-hodowca niekoniecznie wnika w rodowody czyichś chomików nawet jak są na stronie... :D W każdym razie śmiesznie, nigdy bym nie pomyślała że ci dwaj są spokrewnieni :D Ceilan z wyglądu taki brysio przypakowany a Drops taki eteryczny... :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 2 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Na dziecko ma wiekszy wplyw matka niz ojciec :) -- Arbuz właśnie pojechał z Risą, zwiedzać dalsze zakątki Wrocławia :) 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Risa 696 Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) Arbuz buszuje po klatce :) Pierwsze kilkanaście minut spędził przy miskach, dokładnie sprawdzając co to na niego czeka. Później oczywiście trzeba było się uczesać i dopiero można zwiedzać dalej :) Jest fenomenalny - nie boi się, nowe miejsce mu nie straszne: uszy do góry i spacerujemy, podjadamy :D Robi słodkie stójki i nasłu-e jak prosiaki kwikają - nowe dźwięki to powód do okazania zainteresowania. Jedyne co, to nie lubi korzystać z podestu na pięterko - wchodzi na partyzanta, ale doopka mu nieco ciąży :D E: Kilka zdjęć :) A jeśli się nie wyświetlają to poratuję linkiem na Facebook'u: Podrik's Arbuz Na dniach postaram się jakiś hosting załatwić, żeby nie załączać zdjęć poprzez skrypt forum. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez Risa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi