Janina H. 26 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Buniak po zdjęciu szwa i zrywaniu tkanki ma teraz dziurę taką że ołówek by wszedł... Słabo mi jak na to patrzę... :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dużo zdrowia i sił ... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 5 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2016 Dziękujemy! Uwaga, tylko dla ludzi o mocnych nerwach: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asia22 7 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Teraz to wygląda strasznie,ale to nie ważne, ważne by się to ładnie zagoilo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janina H. 26 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Dokładnie, ma się ładnie zagoic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Uff, oby się zagoilo, jak mówią dziewczyny... Współczuję Ci i Bunce tego rurkowania i innych, brr. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 6 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Teraz jak dziura duża to łatwo grzebać, dziś nawet jednoosobowo jej zgrzebałam. Najgorsze dla niej są zastrzyki. No i boli ją albo swędzi bo biega jak dzika wszędzie. Dziś wróciła do stada, było nieco dziabów w tyłek ale ogólnie ok. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enaika 0 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Bardzo Cię podzwiam za to jak o nią walczysz. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Już wygląda dużo lepiej :) na zdjęciu . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 7 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Enaika, dzięki za dobre słowo :) Moje siły psychiczne i fizyczne są już trochę na wyczerpaniu ale staram się :) Wstawanie w środku nocy żeby faszerować niewdzięcznego prosiaka to nie dla mnie :D Karol, bo to jej lepszy profil :D I futro jej bardzo szybko odrasta. A tak mój Teżet pomaga przy świni :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tindomiel 77 Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Marchewkowe spaghetti :D Już dużo lepiej wygląda, ważne, że apetyt wrócił. Będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Jak nie może trafić w jedzenie, trzeba karmić jak na zdjęciu. Zasłania się oczy i musi wywęszyć, nos jest jeden i na pewno trafi . ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 (edytowane) Bunia taki hipster, jestem wyluzowana i wcinam moją marchew z Carrotbucksa ;). Edytowane 7 Wrzesień 2016 przez sarsaparilla Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Chom. Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Heh, jaka fajna serpentyna :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 mam taki specjalny przyrząd do robienia takich serpentynek z w miarę twardych warzyw i owoców, teraz się przydaje :D zaraz jedziemy z Buniakiem na tortury, a w międzyczasie dziura znów już prawie zarosła... :( masakra Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxishine 21 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 O matko, trzymam kciuki.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Asia, czemu ona nie może zarosnąć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 nie rozumiem tego dokłądnie, chodzi oto że póki ropa się wytwarza to dziura nie może zarosnąć bo potem zostanie w srodku i będzie źle. ja już trochę nie mogę... Bunia po zabiegu ma znów taką samą dziurę jak w poniedziałek albo i większą... To jak to się ma zarosnąć??? Nic z tego nie rozumiem... Będziemy jej tak do us..anej śmierci rozdrapywać czaszkę? Miała też skracane wszystkie siekacze - w tydzień jej przerosły. Jak to wróży na przyszłość? Wyrywanie siekacza dopiero jak się tu wszystko zagoi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sarsaparilla 36 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Masakra. Świni zęby muszą rosnąć szybciej niż chomikowi, a ja myślałam, że jeżdżenie do 2-3 tygodnie to często :/. Trzymajcie się dziewczyny... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KarolB 26 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 (edytowane) Ja kiedyś miałem sączek w ranie w palcu, w małej dziurze ... To cała marchewka była na zdjęciu ? Edytowane 8 Wrzesień 2016 przez KarolB Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 (edytowane) To kawałek marchewki, nie wiem dokładnie jaki ale z jednej marchewki długa taka serpentynka wychodzi, pewnie z metr albo i więcej. sarsaparilla, docelowo niby ma być przycinanie co 2-3 tygodnie - ale to dopiero jak, o ile, będzie sama wszystko gryzła. Edytowane 8 Wrzesień 2016 przez Joanna Ch. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janina H. 26 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Gogowi po zagojeniu został pusty oczodol Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joanna Ch. 205 Napisano 8 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 I taki duży właśnie? Powieka nie jest zszyta docelowo? Można sobie zajrzeć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janina H. 26 Napisano 8 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Dokładnie. Powieka była normalna i normalnie zamiast gałki ocznej dziura. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi