Lena87 0 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 (edytowane) Historia jest troszkę zawiła, więc napiszę krótko. Mam w domu maleńkiego syryjka, którego właściciel chciał przeznaczyć na karmę dla węża. Niestety nie mam warunków, żeby trzymać w domu drugiego chomika. Czy ktoś może mi pomóc? Edytowane 19 Styczeń 2014 przez Lena87 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka 0 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Historia jest troszkę zawiła, więc napiszę krótko. Mam w domu maleńkiego syryjka, którego właściciel chciał przeznaczyć na karmę dla węża. Niestety nie mam warunków, żeby trzymać w domu drugiego chomika. Czy ktoś może mi pomóc? Witam.Chętnie bym chomiczka przyjęła bo właśnie szukam młodziutkiego syryjka do adopcji, niestety jestem aż z Gdańska :( Może ktoś by się wybierał w te strony to byłaby szansa, ale raczej wątpię. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 22 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Kurcze szkoda... Popytaj. Może ktoś się wybiera w taką drogę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bąbelek 56 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 (edytowane) Najłatwiej przejazd załatwić przez blablacar :) Edytowane 22 Listopad 2013 przez bąbelek Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kafka 0 Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Może zgłosi się jeszcze ktoś mieszkający bliżej Bełchatowa. Będę tu zaglądała codziennie, mam nadzieję że chomiś znajdzie dobry domek. Nikt ode mnie nie wybiera się tak daleko więc nie ma szansy na transport niestety. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Ja mam nadzieję, że chomiczek szybko znajdzie dom, bo u mnie w domu naprawdę nie ma miejsca... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxishine 21 Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 popytaj dziewczyn ktore mieszkaja w okolicy cb i sa na tym forum. Moze ktos bedzie w stanie ci pomoc Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Poczekam jeszcze parę dni. Może ktoś się zainteresuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
little_emma 59 Napisano 23 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Polecam napisanie krótkiego ogłoszenia i wrzucenie na stronę adopcyjną (np poprzez maila do kaskas). Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2013 Dziękuję :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calluna 168 Napisano 27 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2013 Jeśli znalazłby się domek na południu to służę pomocą w transporcie, w ten weekend i co jakiś czas później będę w Bełchatowie i mogę malucha gdzieś podwieźć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 10 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 (edytowane) Dziękuję :) Jakby coś to się odezwę :) Kilka aktualnych fotek Biszkopta :) Już wcale nie jest taki maleńki :D Tylko problem jest z oswajaniem... Halo :) Biszkopcik nadal czeka na swoich człowieków :) Edytowane 28 Listopad 2013 przez Lena87 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2014 Chomiczek zarezerwowany :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi