Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) Od wczoraj mieszka z nami chomiczek syryjski. Nie ma jeszcze imienia, ale niedługo to się zmieni. A tak chwilowo mieszka maluszek Edytowane 12 Styczeń 2014 przez Lena87 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołdra.4 4 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Cudowny <3 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 a skąd się wziął? :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bulwa_100 23 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 uroczy maluch! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Ze sklepu... Wiem, głupia jestem... Ale zobaczyłam to biszkoptowe cudo i się zakochałam. A pojechałam tylko po kołowrotek i kilka innych rzeczy, bo chciałam adoptować jakiegoś chomiczka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 piękny maluch! samiec czy samiczka? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Chyba samczyk, ale pewności nie mam. Ciężko stwierdzić, bo na razie nie da się złapać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 myślałam, że podali w zoologicznym informacje na temat wieku i płci? niech się trochę oswoi z nowym miejscem, później zrobimy oględziny ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 (edytowane) myślałam, że podali w zoologicznym informacje na temat wieku i płci? takie rzeczy to w większości zoologów mogą Ci najwyżej zmyślić ;) sprzedawcy nie maja pojęcia w jakim wieku są zwierzęta, które zaopatrzenie sklepu kupiło na giełdzie... płci niestety też często nie potrafią rozpoznać i zgadują. Edytowane 6 Listopad 2013 przez podrik 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Ma ok 6 tygodni, a pani w sklepie również nie była w stanie stwierdzić czy to on czy ona. Maluch jest bardzo ruchliwy. Przynajmniej nie zmyślała... A mi tak naprawdę wszystko jedno czy to samczyk czy samiczka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 hmmm no to słabo :P mnie się chyba po prostu udało, że znalazłam godny pochwały sklep zoologiczny gdzie chomiki są rozdzielone względem płci, nie boją się własnego cienia i są zdrowe. Milion sam wdreptał do pudełeczka a wcześniej sprzedawczyni zaproponowała żeby oglądnąć sierść, pyszczek itp. LUCKY ME! :) Ma ok 6 tygodni, a pani w sklepie również nie była w stanie stwierdzić czy to on czy ona. Maluch jest bardzo ruchliwy. Przynajmniej nie zmyślała... A mi tak naprawdę wszystko jedno czy to samczyk czy samiczka pytałam tylko, bo sama chciałam zastanowić się nad imieniem dla tej pięknotki (chociażby tak tylko dla siebie :)) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 To naprawdę miałaś szczęście. Mało jest takich sklepów Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandrab 74 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 chomik śliczny! ;) Miryal, gdzieś Ty taki sklep znalazła? :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1 723 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 zapewne w Dublinie :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miryal 166 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Dublin, Irlandia :) ale żeby ktoś nie pomyślał, że są tutaj tylko takie wspaniałe sklepy. Zoologiczne to przeważnie smutny widok (niezależnie od kraju)... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandrab 74 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 A przeszło mi przez myśl, że może Milion ma polskie, a nie irlandzkie korzenie :P Dużo bym dała,żeby się dowiedzieć, czy ktoś w Polsce na taki sklep natrafił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Miryal jeśli wymyślisz jakieś fajne imiona to pisz :) Będzie mi łatwiej :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirjava 142 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Ja Ci mogę z imionami pomóc jak już dowiesz się jaka to płeć. Sama kruszynka jest śliczna, niech się zdrowo chowa :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 W piątek będę jechać ze świnkami ma ważenie, to przy okazji wezmę chomisia na przegląd (o ile uda mi się go złapać) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yass 3 Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 W Tomaszowie też jest dobry zoologiczny :) W klatkach jest max 5 chomików i widać że koleś się stara i mu zależy :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 7 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Uwaga, uwaga! Mam zdjęcie "podwozia" mojego maleństwa :) To samiec, tak jak myślałam, prawda? A teraz można wybierać imię :D Kto mi pomoże? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenna13 39 Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 cudo :wub: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edzka1989 17 Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 ale dooopka :p Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kirjava 142 Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Myślę, że samiec :) Imiona to może Biscuit (twórcze, wiem :D), Brylant, Bond, Bueno, Bruno. Może później jeszcze coś mi wpadnie do głowy c: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 7 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Jeśli macie jakieś fajne pomysły na imię dla mojego malenstwa to piszcie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi