Gość elka_w Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 AAA ciocia Oxi piękne rzeczy też szyję pewnie :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paprykarz 4 Napisano 11 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2013 (edytowane) Ciocia oxi na drutach robi :) Więc nie konkurencja :) Edytowane 11 Listopad 2013 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość elka_w Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 ale za to jak na tych drutach śliczne rzeczy robi :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość elka_w Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2013 Lenka chomiczkowy zestaw :) pufka 8zł norka 5zł Dla każdego nowego klienta prezencik niespodzianka :) Dla króliczka tunelik z leżanką i podusią :* Zapraszam do zamówienia rzeczy WARTO :) NOWOŚĆ !!!SZYJĘ WZORY ZWIERZACZKÓW JAKO MASKOTKI, OZDOBY, LEGOWISKA, MATY, PODUSZKI ITPCZEKAM NA WASZE PROPOZYCJĘ WSZYSTKO NA WYMIAR I WZÓR (Z OCZKAMI BEZ OCZEK JAK TAM CHCECIE)CENY UZALEŻNIONE OD WIELKOŚCI ZAPEWNIAM TANIO !!! PRZYKŁADOWE SZABLONY W PRAKTYCE MOJE PIERWSZE DZIEŁO DLA CÓRECZKI (KOTEK) I DLA SYNKA (ZŁOMEK) DLA PORÓWNANIA JEŚLI CHODZI O WYMIARY KARTKA A4 I MÓJ MODEL PINKI AUTKOWIEM, ŻE JESZCZE SPORO PRACY PRZEDE MNĄ, ALE TRENING CZYNI MISTRZA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lena87 0 Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Zadowolony klient Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość elka_w Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2013 cudowności :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość elka_w Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Kasia zamówione kosteczki dla kotków :) Azure śliczne tunele zamknięte :):) Hamaczek :):) Zadowoleni klienci :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Wstawię też tu, coby reklamę robić. :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość elka_w Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 cudownie !!!!!!!! cudownie!!!! ale się ciesze mam łyz w oczach tyle radości mi sprawia jak szyję dla zwierzaków a one to doceniają !!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 534 Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Kluch ma jeszcze trochę oporów, natomiast Maniutek już się całkiem zadomowił. :) Czuje się tam pewnie, bo Kluch mu nie ma jak na głowę wskoczyć. xD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi