Angelo 39 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 Zapraszamy wszystkich naszych czytelników do udziału w konkursie Chomiki w obiektywie. Tym razem, jest to edycja z nagrodami - więc zapraszamy do zabawy. Przewidziane są 3 miejsca. Nagrody ufundowała firma TIVO Polska. Bardzo prosimy przeczytać regulamin konkursu, gdzie zmieściliśmy wszystkie informacje. Zachęcamy do zabawy! Zdjęcia nagród: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Huskana 66 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) A dokładniej na czym to polega?? Bo nie da się wejść w regulamin Edit: Dobra mam:) Zdobyłam aparat teraz tylko czekam, aż chomiaki wstaną :D Edytowane 3 Sierpień 2013 przez Huskana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
little_emma 59 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 Ja klikam na link i potem otwieram dokument w pdf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika Węgiel 57 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 czy zdjęcia mają być na temat Wakacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kulka 100 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 pisze w 3 punkcie- 'Tematem konkursu jest 'chomik w obiektywie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1718 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 I sprawdzają się moje słowa: A idę o zakład, że jakby była jakakolwiek nagroda, to chętni waliliby drzwiami i oknami. smutne, że coraz mniej osób chce się bawić dla samej zabawy... a o edycję sierpniową - bez nagrody - nikt nawet nie zapytał (o zdjęciach nawet nie wspomnę). Sami materialiści... 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frytkax33 21 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 czemu nie mogę otworzyć regulaminu ? pomocy ! skopiujecie mi plis ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
A__A 33 Zgłoś Napisano 3 Sierpień 2013 frytkax33, Ja klikam na link i potem otwieram dokument w pdf. Naprawdę, wystarczy TYLKO to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kludulka16 82 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2013 Niestety podrik ale jak cos za darmo mozna zgarnac to pedza po to a jak zrobic zdjecie tylko dla zabawy to juz sie nie chce :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bulwa_100 22 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2013 A Ja się dołączam do słów podrik (..) sami materialiści. A Mnie się konkurs podoba, że jest edycja wakacyjna. Może jak wielmożny pan wstanie to pocykamy jakieś fotoszki :3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2013 Rozumiem, Bulwa, że w edycji sierpniowej, że tak powiem, normalnej, również weźmiesz udział? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bulwa_100 22 Zgłoś Napisano 4 Sierpień 2013 Rozumiem, Bulwa, że w edycji sierpniowej, że tak powiem, normalnej, również weźmiesz udział? :) Chciałabym ale to zależy od Stefka. Trzymajcie kciuki.. kilka pomysłów to ja mam :] Zobaczy się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Choco 0 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2013 w regulaminie jest napisane że trzeba polubić , o co z tym chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika Węgiel 57 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2013 że masz wejśc na fb i polubic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Choco 0 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2013 (edytowane) ale na fc u mnie nie ma polub edit już mam Edytowane 19 Sierpień 2013 przez Choco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata 474 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2013 Zwykle w echoikowych konkursach udział mogły brać osoby zarejestrowane na forum PRZED ogłoszeniem konkursu, nie po - nie wiem dlaczego teraz nie ma tego w regulaminie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1718 Zgłoś Napisano 19 Sierpień 2013 Zwykle w echoikowych konkursach udział mogły brać osoby zarejestrowane na forum PRZED ogłoszeniem konkursu, nie po - nie wiem dlaczego teraz nie ma tego w regulaminie bo w tym konkursie niby nie trzeba - na fejsbukowej stronie TIVO może zdjęcie dodac każdy z fejsbukiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rockshotter 0 Zgłoś Napisano 21 Sierpień 2013 Trzeba zakładać konto na facebooku żeby wziąć udział w konkursie? Bo w regulaminie pisze, aby polubić organizatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
podrik 1718 Zgłoś Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Tylko wszyscy za nagrodą, a do konkursu bez nagrody ludzi jak na lekarstwo.. Edytowane 22 Sierpień 2013 przez podrik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agata 474 Zgłoś Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) Trzeba zakładać konto na facebooku żeby wziąć udział w konkursie? Bo w regulaminie pisze, aby polubić organizatora. skoro "pisze" (jest napisane) to widocznie tak jest, bez konta nie polubisz, a swoją drogą witamy na forum i życzę wygranej w konkursie! :) Edytowane 22 Sierpień 2013 przez Agata_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angelo 39 Zgłoś Napisano 22 Sierpień 2013 Zwykle w echoikowych konkursach udział mogły brać osoby zarejestrowane na forum PRZED ogłoszeniem konkursu, nie po - nie wiem dlaczego teraz nie ma tego w regulaminie Bo jest to konkurs organizowany z ramienia firmy TIVO Polska i to ona ustalała wszelkie zasady. My tutaj jesteśmy stroną partnerską. Nie jest to konkurs, jaki zawsze organizujemy - czyli - mu ustalamy zasady, czas trwania itd. a sponsor nas tylko wspiera. Jest to innego typu zabawa. Nie mniej jednak - serdecznie zapraszam do udziału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rockshotter 0 Zgłoś Napisano 26 Sierpień 2013 Dziękuje, nie bardzo mi się podoba regulamin.. Ale trudno, założe jakieś ;) Chomiś w naszej rdzinie jest od niedawna, spróbuje szczęścia z naszą Mleczusią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika Węgiel 57 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2013 A Benia można już na fb podziwiac https://www.facebook.com/photo.php?fbid=325661650913472&set=pb.206767812802857.-2207520000.1377962429.&type=3&permPage=1 Ps: Lajki miło widziane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2013 Jejusku, jakie te glosowania przez lajki sa beznadziejne, wiem, ze to nie wina echomiczka ale i tak bez sensu, poza tym, to niezgodne z regulaminem fb. Tony spamu typu "no wez zalajkuj, to kupie Ci dzinsy" czy cos w tym sylu. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2013 Proponuję napisać to do firmy Tivo. ;) My również wolelibyśmy konkurs na zwykłych zasadach echomika. Jednak jest jak jest, i jeśli komuś nie odpowiada, to zawsze może nie wziąć udziału. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach