Maniek148 0 Napisano 12 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2006 Ta klatka jest idealna. Jest duża, przestronna, ma pięterko. Na parterze zmieści się domek, miski, kołowrotek, kolby i dodatki do karm, a i tak będzie (chomik) miał kupe wolnego miejsca. Na pięterku zmieści się wszystko co zapragniesz :) . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 14 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 No jak sama nazwa klatki wskazuje, ze jest to klatka dla swinki morskiej :) Tylko sie zastanawiam, ze jak ty masz dzungarka, a tam jest odstep 11mm to moze uciec :/ Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 no właśnie... noc hyab ze masz chomika giganta:P jehe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek148 0 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Jest strasznie gruby xP Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaNo91 0 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 kupowalem z mysla o dzunglarku niestety nawiał raz, myslalem ze byla otwarta ale nawiał drugi raz i teraz mieszka w akwa ok 30l. :) wicej dzunglarka nie wpuszcze do klatki bo nie mam zamiaru jeszcze raz go szukac tj. odsuwac wszystkie meble w kazdym pomieszczeniu na srodek :P i bac sie ze mój foxterier go w nocy upoluje :) (w koncu noraz) ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort x4... i KEBAB w twarz !! (spleśniały) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 15 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2006 hmmm... a co z klateczką zrobiłeś...?? bo tak troche się zmarnowała:P hehe było trzeba sobie innego zwierzaczka kupić:) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chomcio 0 Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 Ja mam taką klatke 12x tuneli (trzy niebieskie, trzy żółte,trzy zielone, dwa różowe)1x kołowrotek (jasnoniebieski)1x miseczka(niebieska)1x poidełko. Odstęp prętów:10mm Kolor dna: granatowy Kolor drutu: czarny Cena klatki:69zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam15 0 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 Mam klatkę pożyczoną i zamierzam po świętach kupić nową czy ktoś doradziłby jakie rozmiary klatek byłyby najlepsze dla chomika syryjskiego??? :down: :down: ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort... i KEBAB w twarz !! (spleśniały) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 29 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2006 no najlepiej jak największy hehe;D;D bo czym większa tym lepsza... ;) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek_444 0 Napisano 3 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2006 To moja klatka Żółty kołowrotek,biało czerwony domek,2 tunele zielone,1 różowy, 1 niebieski 1 fioletowy i 1 pomarańczowy. :D Kolor pięterka:czerwony,niebieski,jasnoniebieski i żółty. Odstęp prętów:10mm Kolor dna:niebieski Kolor drutu:czarny Cena klatki:74zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konrad 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 To klatka Luigiego: To klatka Quida: A to klatka Chestera: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam15 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 Ta klatka też jest fajna Klatka dla chomików: - kratki żółte, kolor kuwety: fuksja - otwierana z przodu - wygodne czyszczenie i wymiana ściółki (oddzielna spodnia kuweta) - klatka wyposażona w tunele oraz karuzelę - zabawkę - górna część tworzy dodatkowy poziom klatki, dostępny dla gryzoni jako oddzielne piętro - wymiary: 58 x 38 x 38.5 cm Cena rynkowa: 158.00 pln Droga klatka:( :( :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniela 1 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 masz bardzo fajne klatke najbardziej podoba mi się ta 1;D;D ile za nie dałeś?;> Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam15 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 W jednym poście pisałem że mam klatkę pożyczoną i zamierzam kupić nową . Ta klatka mi się bardzo podoba i chce ją kupić zapewne w sklepie kosztuje taniej bo to jest cena rynkowa :wack: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Chomusia_ 57 Napisano 18 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 U nas w zoologu taka ejst :) Troche mała (bardziej nadaje się dla chomików karłowatych) i za dużo plastiku, co powoduje złą cyrkulacje :P A oto co Chomuśka zrobiła ze swym kołowrotkeim: Troche nei widać, moze zrobię pozniej lepsze zdjcie :) A oto jej nowa huśtawka: Niedługo dodam zdjecie lokomotywy :) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dżunarski 0 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 a mój chomik nie lubi rur....nie wiem dlaczego ale niechętnie do nich wchodzi....może dlatego, ze miał je dokupow :wack: ane w późniejszym czasie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chomciorek 0 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 To moja klatka : Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pavko89 0 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 To jest moja klatka: [ Dodano: Dzisiaj o godz. 9:06 ] Wyposażenie: żółty domek z niebieskim dachem :D , jeden tunel (kolor czerwony), jeden kołowrotek(koloru żółtego), jedno pięterko (kolor czerwony) Kolor dna:czerwony Kolor drutu:czarny Klatka kosztowała 51zł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IffQa 0 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 A moja klatka wygląda tak: :D :D :D :D Ta klatka to Habitrali nazywa się Safari. :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AśKa 0 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 Ja mam klatkę która nazywa się Wiktor czy coś takiego: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzwoneczek 293 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 A to moja klatencja:) Tylko ma czerwony spód i taką też chałupkę [ Dodano: Dzisiaj o godz. 12:52 ] Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Young 0 Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 a mój chomik nie lubi rur....nie wiem dlaczego ale niechętnie do nich wchodzi....może dlatego, ze miał je dokupow wacko ane w późniejszym czasie Taa... na pewno z tego powodu :D chomikowi nawet jakbyś kupił pod koniec jego żywota (O ile byłby jeszcze dość sprawny) (Odpukać :D) to i tak by mu to nie przeszkadzało (Zależy od chomika a nie od tego kiedy się kupiło daną rzecz). :P ____________________________________ Wielki Brat macarono wredoto - poprawka błędu ort... i KEBAB w twarz !! (spleśniały) Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 To moja klateczka: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niunka 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 Mac fajna klatka :D A to moja: [ Dodano: Dzisiaj o godz. 14:02 ] Dla Żelki bo Nikki[*] zdechła :( Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tajemnica_14 0 Napisano 6 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2007 To moja klatencja: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi