Angelo 39 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2013 Wygraj ipada mini oraz inne nagrody! Zapraszamy do zabawy, której jesteśmy partnerem medialnym. Wybierz ambasadora marki Vitapol i wygraj super nagrody! Do wygrania iPady, podkłaki pod myszy, koszulki, zestawy karm oraz wiele innych nagród! Zasady konkursu Zadanie konkursowe jest bardzo proste! Wystarczy, że wybierzesz swojego awatara, który według Ciebie najlepiej będzie reprezentował markę Vitapol. Pamiętaj, że postaci należy nadać również imię! Zgłoszenia można przesyłać przez naszą aplikację Vitapolu na facebooku (facebook.com/vitapolpoland) oraz przez formularz w formie ulotki, który znajdziecie w dobrych sklepach zoologicznych. Czas trwania Konkurs trwa od 15 kwietnia do 3 czerwca br. Poznaj nasz zespół - kliknij Zapoznaj się z regulaminem konkursu - czytaj Więcej informacji: http://www.vitapol.p...=article&id=188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kropcia 167 Zgłoś Napisano 16 Kwiecień 2013 wzięłam udział już wczoraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StanisławSulica 153 Zgłoś Napisano 17 Kwiecień 2013 A my wciąż nie mamy pomysłu ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krakersyzbiedronki 9 Zgłoś Napisano 24 Kwiecień 2013 Mam pytanko: jak wziąć udział w tym konkursie? Bo polubiłam profil Vitapolu na FB i Gdy weszłam do aplikacji pojawiło mi się tylko coś takiego.: (kliknij na obrazek żeby powiększyć) A w regulaminie pisze, żeby wybrać tego ambasadora i nadać mu imię. Czyli w tym pustym polu mam wpisać jakiego ambasadora wybieram i wpisać jego (nadane prze ze mnie) imię? Czy coś jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krakersyzbiedronki 9 Zgłoś Napisano 12 Lipiec 2013 Gdzie wyniniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 14 Lipiec 2013 Na stronie vitapolu? ;) http://www.vitapol.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=193&Itemid=323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach