chowd_ 826 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2012 Ej, czemu wierszyk nr. 3 nie wygrał? Lol :huh: A takl na serio to ktoś sie wysilił, nie powiem :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabli 214 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2012 chowder, bo nie musialy byc wierszyki, mogly byc tez slogany :P mnie sie wszystkie podobaja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixie 34 Zgłoś Napisano 24 Czerwiec 2012 (edytowane) Dzięki wszystkim :) Mnie również wszystkie się podobają, nie chciałabym być na miejscu jury :) Kaskas mam pytanie :) Wiesz może kiedy najprawdopodobniej będzie wysłana nagroda :)? Edytowane 24 Czerwiec 2012 przez Pixie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2012 Prawdopodobnie wtedy, gdy Angelo wróci z wakacji, ale niestety nie wiem, kiedy to nastąpi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laraine 2 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2012 (edytowane) Z tych najbardziej spodobały mi się nr 6 i 8 :) Ale zwycięski faktycznie najlepszy ;) Edytowane 25 Czerwiec 2012 przez Laraine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sołtys 3 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2012 Gratulacje dla Pixie! Ej, czemu wierszyk nr. 3 nie wygrał? Lol :huh: A takl na serio to ktoś sie wysilił, nie powiem :wacko: Zgadnij kto B:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chowd_ 826 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2012 Aha, no to gratuluję pomysłowości :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roborka 8 Zgłoś Napisano 25 Czerwiec 2012 czyli kto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sołtys 3 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2012 No ja hehe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Cola_ 17 Zgłoś Napisano 26 Czerwiec 2012 Sołtys nie przyzałabym się do tego :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixie 34 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2012 Doszły dzisiaj kolby i długopis Vitapola, ale nigdzie nie widzę smyczki e-chomika :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diabli 214 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2012 moze sponsor - Vitapol wyslal swoja paczke, a smyczke otrzymasz od Angelo? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixie 34 Zgłoś Napisano 3 Lipiec 2012 A, no całkiem możliwe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixie 34 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2012 Melduję, że smyczka doszła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość chomiśmegan Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2012 A kolby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxPusiaxx 341 Zgłoś Napisano 11 Lipiec 2012 Doszły dzisiaj kolby i długopis Vitapola, ale nigdzie nie widzę smyczki e-chomika :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach