Skocz do zawartości

kopora

Czytelnicy
  • Zawartość

    15
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

O kopora

  • Tytuł
    Nowy czytelnik
  • Urodziny 2000.03.26

Dodatkowe informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Imiona chomików
    Wojtek
  1. Ja zrobiłem takie coś jak na zdjęciach https://www.facebook.com/photo.php?fbid=285673604906858&set=a.285673554906863.1073741827.285671808240371&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=285674004906818&set=a.285673554906863.1073741827.285671808240371&type=3&theater
  2. http://www.youtube.com/watch?v=7_xyf4XcPRA Ten powinien działać
  3. To szkaradztwo to karaczan argentyński mam 3 sztuki Karmę wykonuje sam (własne zboże(pszenica,pszenżyto,żyto,kukurydza)słonecznik,siemię lniane,pestki dyni,kiełż,warzywa suszone i trochę karmy na wagę)do tego ciągły dostęp wody ,owoców ,warzyw i kolb kukurydzy A dźwięk staram się naprawić
  4. Trochę niecodziennie bo film http://www.youtube.com/watch?v=7_xyf4XcPRA
  5. Witam ! Jak wiadomo chomiki muszą ścierać swoje ząbki. Doskonale nadaje się do tego suszona kolba kukurydzy. Mam na zbyciu kolby kukurydzy z własnej uprawy w cenie 3 zł za sztukę (ok.100 g) plus koszty wysyłki. Mój chomik bardzo ją lubi więc polecam ! Więcej informacji na Priv. Zdjęcia kolb mogę wysłać na e-maila.
  6. kopora

    Wojtek

    Nowe fotki: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=287407721400113&set=a.285672471573638.1073741826.285671808240371&type=3&theater
  7. kopora

    Wojtek

    Wojtek zakupiony w sklepie zoo w tarnowie.
  8. kopora

    Wojtek

    Nowe zdjęcia Wojtka. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.285672471573638.1073741826.285671808240371&type=3&uploaded=3
  9. kopora

    Wojtek

    Terra 70/40/40(dł/szer/wys) Wieku dokładnego nie znam ze mną od 14 marca.
  10. kopora

    Wojtek

    Galeria mojego chomika. https://www.facebook...k=photos_stream
  11. Masła tam jest odrobinke i praktycznie go nie czuć po upieczeniu.I czy można dawać kiełki rzodkiewki?
  12. To tak 3 szklanki mąki pszennej 1-1,5 łyżeczki soli Woda (na wyczucie żeby było średnio gęste) Ok 0, 5 łyżeczki masła i dodatki(słonecznik,sezam,dynia,kminek,mak,otręby pszenne itp.)według własnego uznania Wsypujesz mąke do miski dodajesz wody (najlepiej przegotowanej i letniej) i ugniatasz rękami w między czasie dodajesz dodatki i masło ugniatasz aż do uzyskania masy, która nie lepi się do rąk. Potem wałkujemy przekładamy na blachę pokrytą papierem lub grubą warstwą mąki tniemy na kawałki 4 na 8 cm robimy dziurki widelcem ok 8 dziurek na suchar wkładamy do piekarnika 150 stopni Celsjusza i grzanie ze wszystkich stron aż się zrobią twarde trzeba sprawdzać wtedy włączamy opiekacz i pieczemy aż się zarumienią.
  13. To super bo często sobie pieke to zrobie im takie wypasione.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...