Marel 1 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń 2009 kaskaś zrozumieliśmy aluzję rotfl To chyba nie na tym forum :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
kaskas 530 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2009 :) Sądząc po tym, jaka cisza nastała po tym moim oświadczeniu... coś w tym jest rotfl Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Doris 0 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2009 O ! Na opowiadanie to taaak. ;D Ja to nigdy nie brałam udziału. bo niedawno się zalogowałam.. Ale chętnie przy lepszej okazji, i wartych nagrodach, udział by się wzieło. ^^ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paula 6 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2009 Troszkę banalne te pomysły... Myślę, że e-chomik woli robić rzadziej konkursy, ale żeby były one oryginalne i nietypowe. ;] I się nie dziwię. Ja tam jakoś szczególnie na konkurs nie czekam. ^^ I tak jestem uzależniona od tego forum... xD Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kindziek 0 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2009 Heh Paula,ja na niego codziennie wchodze, od założenia konta. Myślę, że połowa uzytkowników czeka z niecierpliwością na konkurs, ja również. ;D ale oczywiście, nie przysspieszam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach